Deze ACOND Grandis PR is geplaatst voor het verwarmen van de woning en het tapwater van de bungalow in de omgeving Wezep. De warmtepomp is speciaal zwart gespoten zodat deze mooi samengaat met de woning.
Deze Grandis PN hoge temperatuur warmtepomp is geplaatst op het platdak van deze woning in de omgeving Zeewolde en verhoogd voor een goede afwatering en het voorkomen van invriezing. De warmtepomp verzorgd zowel het tapwater als het verwarmingswater en zal voor een groot deel voorzien worden van stroom van de zonnepanelen.
Deze Grandis PN is geplaatst op een plat dak op big foots van een vrijstaande woning in de omgeving Sint-Oedenrode. De warmtepomp voorziet het volledige huis van zowel verwarming als warm tapwater.
Deze ACOND Grandis PR, in zwart gespoten, geplaatst in de omgeving Harderwijk zorgt voor het verwarmen van zowel het verwarmingssysteem als het warme tapwater van deze ruime vrijstaande boerderij
Tevredenheidstest onder warmtepompeigenaren
De warmtepomp stijgt in populariteit en steeds meer woningeigenaren stappen over op de aanschaf van een warmtepomp. Maar hoe is de ervaring van de warmtepompeigenaren? Er spelen natuurlijk wel een aantal zaken bij een warmtepomp. Hebben de buren of zijzelf last van het geluid? Hoe is de ervaring met de verwarming in de woning?
Uit een recent onderzoek is gebleken dat het grootste deel van de warmtepompeigenaren erg te spreken is over
Deze Domusa Dual Clima HT warmtepomp is geplaatst op bigfoots voor het reduceren van de trillingen. De warmtepomp zal de woning voorzien van warm cv en tap water.
Een ACOND Grandis PR geplaatst bij een vrijstaande woning in de omgeving Helmond. De ACOND warmtepomp zorgt voor zowel het verwarmen van de woning, als het voorzien van warm tapwater.
Meerdere ACOND Grandis L's in cascade aangesloten op meerdere grote buffervaten voor het verwarmen van een groot appartementen complex. De Grandis L is zeer geschikt voor grotere projecten, gezien dat de Grandis L 29 kW vermogen heeft.
Vanaf 1 januari 2025 mogen EU-lidstaten geen financiële ondersteuning meer geven voor de installatie van standalone verwarmingsketels die draaien op fossiele brandstoffen. Dit is een belangrijke stap in lijn met de herziene Richtlijn energieprestatie van gebouwen (EPBD), gericht op het behalen van een volledig emissievrije gebouwensector tegen 2050. e focus verschuift naar duurzame oplossingen, zoals hybride systemen. Een voorbeeld hiervan is de combinatie met R290 lucht-water warmtepompen, die