Blog

 1. Twee stuks Grandis L verwarmen enorm magazijn

  Twee ACOND Grandis L verwarmen enorme loods via lucht verwarming. De ACOND's zijn aangesloten op een groot buffervat voor de rustige werking van de twee warmtepompen.

  Lees meer »
 2. ACOND Pro-R geplaatst bij vrijstaande woonboerderij

  ACOND Pro-R full electric geplaatst bij een vrijstaande woonboerderij voor het verwarmen van zowel tapwater als het verwarmingssyteem.

  Lees meer »
 3. Twee ACOND Pro-R's geplaatst langs loods

  Twee ACOND Pro-R's geplaatst langs een loods voor voorzien van de verwarming van het woonhuis en de daaraan gelegen loodsen. Daarnaast verzorgen deze twee warmtepompen ook het warme tapwater.

  Lees meer »
 4. ACOND Pro-R op Bigfoots op platdak

  Een ACOND Pro-R geplaatst op Bigfoots op het platte dak van een vrijstaande woning voor het verwarmen van de woning en het tapwater.

  Lees meer »
 5. ACOND Grandis Pro-R op plat dak

  ACOND Pro-R geplaatst op plak dak van een vrijstaande woning voor het verwarmen van het verwarmingssysteem en het tapwater. Zelfs met sneeuw en vorst wordt deze woning met een zeer mooi rendement verwarmd.

  Lees meer »
 6. Per 1 januari wijzigt de subsidieregeling op warmtepompen en zonneboilers

  Onlangs is er door het Ministerie van EZK besloten om per 1 januari 2024 warmtepompen met een energie label A+ of lager uit de ISDE subsidieregeling te halen. Wegens de wijziging van de EU regulering 2017/1369 was het EZK hiertoe genoodzaakt, dan wel verplicht. Onlangs heeft de RVO dit bekend gemaakt via een rechtstreeks bericht aan de bij hun bekende leveranciers, inclusief een mededeling over desbetreffende warmtepompen.

   Energie efficiënte warmtepompen

  Warmtepompen m

  Lees meer »
 7. Dual Clima 9 kW HT Cascade

  Lees meer »
 8. Plaatsing Pro-R bij vrijstaande woning

  Een ACOND Pro-R geplaatst op vlakke ondergrond voor het verwarmen van een vrijstaande woning. Deze woning met radiatoren en vloerverwarming wordt sinds kort full electric verwarmd door de ACOND Pro-R. Deze vervangt een jaarlijkse gasgebruik van 2500 m3.

   

  Lees meer »
 9. Plaatsing Domusa Dual Clima HT 16 kW aan een woonboerderij

  Een Domusa Dual Clima HT 16 kW geplaatst voor het verwarmen van een woonboerderij.

  Lees meer »
 10. Brandbaarheid van batterijen: Waarom je je geen zorgen hoeft te maken met LFP-cellen

  In de wereld van energieopslag gaan batterijen een steeds belangrijkere rol spelen in het faciliteren van hernieuwbare energiebronnen en het verbeteren van de betrouwbaarheid van stroomvoorziening. Echter, een zorg die vaak naar voren komt, is de brandbaarheid van batterijen. Gelukkig is er een oplossing: Lithiumijzerfosfaat (LFP) cellen. In dit artikel zullen we de brandbaarheid van batterijen verkennen, waarom LFP-cellen een veilige keuze zijn

  Lees meer »