Bef Home

Eco2all is trots om in de Benelux de officiële verdeler te zijn van de BeF Home haarden. BeF Home is een Tsjechische producent van zowel inbouw CV haarden als normale inbouw. In de afgelopen jaren heeft BeF Home een flinke stap gezet in zowel de kwaliteit van de haarden als in het aanbod van inbouw (CV-) haarden. Door de verschillende modellen heeft BeF Home ervoor gezorgd dat er voor ieder woonhuis een passend model is, zowel CV-zijdig als voor strakke design haarden.

Bekijk meer informatie over BeF Home haarden

Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
 1. BeF Home Therm
  Vanaf € 2.050,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 2. BeF Home Double Feel doorkijkhaard
  Vanaf € 2.350,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 3. BeF Home Passive
  Vanaf € 2.350,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 4. BeF Home Aqualite CV kachel
  Vanaf € 2.079,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 5. BeF Home Aquatic CV Hoekhaard
  Vanaf € 2.391,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 6. BeF Home Aquatic CV kachel
  Vanaf € 1.915,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 7. Bef Home Twin Aquatic CV tunnelhaard
  Vanaf € 4.050,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

BeF Home haarden kopen

Hier zijn dan ook grote stappen in gezet, onder andere dubbel glas, zelfsluitende liftdeuren en een verder geoptimaliseerde brander kamer en luchttoevoer zijn onderdeel van de stappen die BeF Home in de laatste jaren heeft gezet. 

Binnen het bedrijf is een continue ontwikkeling, hierdoor zijn de haarden bijtijds en voldoen de haarden aan de steeds strengere eisen. Zo heeft BeF Home een zeer mooie inbouwhaard ontwikkelt die uitermate geschikt is voor passief en laagenergie woningen. Daarnaast zijn ze op dit moment bezig met het ontwikkelen van CV haarden speciaal voor goed geïsoleerde woningen. Deze haarden bevatten triple glas en een luchtkoeling en zien er veelbelovend uit.

 

Ruim assortiment aan BeF Home CV haarden

BeF Home heeft een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van CV haarden en alle modellen zijn verkrijgbaar met een openslaande deur of liftdeur. Hierbij heeft de liftdeur het voordeel dat de haard eventueel ook met een “open deur” kunt stoken. Hiernaast zijn er ook de standaard CV-inbouwhaarden, standaard met dubbel glas. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. BeF Home heeft ook een ruim assortiment aan L-vormige haarden, ook wel hoekhaarden genoemd. Dankzij de hoekvorm kunt u genieten van extra veel zicht op het vuur in uw haard. U kunt bij de L-vormige haarden altijd de keuze maken of u het hoekraam aan de linkerkant of aan de rechterkant wilt. Zo kunt u deze altijd passend voor uw huis maken.

Tot slot heeft BeF Home een uitgebreid assortiment aan CV-tunnelhaarden. Het voordeel van een tunnelhaard is dat u vanuit meerdere ruimtes het vuur kunt zien en dat u vanuit meerdere ruimtes de kachel kan aansteken of bijvullen. Net zoals bij de andere CV haarden is er bij de tunnelhaarden ook een ruime keuze uit vermogens en mogelijkheden qua het openen van deuren. Daarbij maakt BeF Home het ook mogelijk om een zogeheten “achter deur” te maken. Dit houdt in dat het vanuit een ruimte lijkt alsof het een normale inbouw CV-haard is. Echter, heeft de haard aan de achterkant ook een deur om bijvoorbeeld het hout vanuit de technische ruimte in de haard te leggen. Alle CV haarden van BeF Home zijn voorbereid met een geslote koelspiraal. Het voordeel hiervan is dat, indien het CV-water in de haard te warm wordt, de kachel gekoeld kan worden met tap water zonder dat er nieuw zuurstofrijk water aan uw CV water wordt toegevoegd. Daarnaast blijft uw verwarmingssysteem hierdoor altijd mooi op druk.

 

Uitgebreid assortiment aan BeF Home inbouwhaarden

Naast CV haarden heeft BeF Home ook een uitgebreid assortiment aan inbouwhaarden, deze hebben geen koppeling naar uw verwarmingssysteem. Ook hierbij bestaat er een uitgebreid assortiment wat voor een verrassende blikvanger in uw woonkamer zorgt. Binnen het assortiment aan inbouwhaarden behoren onder andere tunnelhoekhaarden, hoge haarden, hoek in hoekhaarden en inserts tot de mogelijkheden. Het speciale vuursteen, Corcon, zorgt dat de warmte van het vuur nog beter in uw brander kamer wordt gehouden, het effect is een betere verbranding en meer rendement.

Tot slot heeft BeF Home zeer mooie U- en C-haarden in het assortiment. Het voordeel van U- en C-haarden is dat de haard echt het middelpunt van uw woonkamer wordt en dat u veel zicht op het vuur heeft. Dankzij een vernuftig onderhoud systeem is het glas van deze haarden gemakkelijk te onderhouden.

Door de verschillende mogelijkheden die BeF Home biedt, kunt u altijd een mooie haard plaatsen in uw woonkamer, ongeacht wat uw wensen zijn.

Hier zijn dan ook grote stappen in gezet, onder andere dubbel glas, zelfsluitende liftdeuren en een verder geoptimaliseerde brander kamer en luchttoevoer zijn onderdeel van de stappen die BeF Home in de laatste jaren heeft gezet. 
Binnen het bedrijf is een continue ontwikkeling, hierdoor zijn de haarden bijtijds en voldoen de haarden aan de steeds strengere eisen. Zo heeft BeF Home reeds een zeer mooie inbouwhaard ontwikkelt die uitermate geschikt is voor passief en laagenergie woningen. Daarnaast zijn ze op dit moment bezig met het ontwikkelen van CV haarden speciaal voor goed geïsoleerde woningen. Deze haarden bevatten triple glas en een luchtkoeling en zien er veelbelovend uit.