Partner van Eco2all worden?

Eco2all is dé groothandel voor duurzaam verwarming systemen. In samenwerking met onze partners helpen wij graag heel Nederland in de transitie naar duurzaam verwarmen.  
 
Als partner van Eco2all profiteert u van de inkoop van de exclusieve merken die wij voeren. Ook bieden we de nodige technische ondersteuning en hebben wij onze producten uit voorraad leverbaar, waardoor u na order binnen 2 dagen uw producten binnen heeft indien nodig. 

Voordelen partnerschap 

Ruim assortiment uit voorraad leverbaar 
We werken met gerenommeerde merken zoals AcondWallnöfer en Domusa die u als partner van Eco2all bij ons inkoopt. 
 
Landelijke dekking 
Eco2all is al meer dan 10 jaar actief en met meer dan 130 partners heeft Eco2all reeds een landelijke dekking welke wij graag verder uitbreiden.  
 
Technische ondersteuning 
Ons team bestaat uit deskundige specialisten. Als partner kunt u rekenen op advies en ondersteuning bij technische vragen. We bieden onze partners uitgebreide technische ondersteuning en trainingen. 
 
Samenwerking 
Eco2all is op zoek naar partners om een langdurige en prettige samenwerking mee aan te gaan. Samen bouwen we aan een duurzamer Nederland, kijken we vooruit en zijn we oplossingsgericht. 

Voorwaarden partnerschap

Heeft u interesse om partner te worden van Eco2all? Wij vragen voor alle nieuwe installerende partners de volgende competenties en werkervaring om de kwaliteit en klanttevredenheid met elkaar te borgen: 

•    Uw bedrijf is bereid een prettige en duurzame relatie aan te gaan met een groeiende groothandel. 
•    Uw bedrijf wil zich focussen en professionaliseren op het gebied van duurzaam verwarmen. Denk hierbij aan het installeren van warmtepomp, zonneboiler en wellicht biomassasystemen. 
•    Uw bedrijf wil zich onderscheiden op de markt. 
•    Er is commitment voor de afname van minimaal 10 systemen per jaar. 
•    Uw bedrijf heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. 
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?  

Graag willen wij u vragen uw gegevens in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en eventueel een afspraak in plannen. 

Dealer Contactformulier

Geef onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.