Hoge temperatuur warmtepomp

Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Domusa Dual Clima hoge temperatuur warmtepomp
  Vanaf € 4.550,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 2. ACOND warmtepomp
  Vanaf € 9.099,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Hoge temperatuur warmtepomp

Op zoek naar een stille, hoge temperatuur warmtepomp? Kies voor ACOND!

 

Acond hoge temperatuur warmtepomp

 

 

 

 

 • - De stilste warmtepomp op de markt
 • - Hoge temperatuur warmtepomp, tot wel 70 graden!
 • - Zeer hoge SCOP, ook bij temperaturen ver onder 0
 • - A+++ warmtepomp
 • - Zeer lange garantie door hoge kwaliteitsonderdelen
 • - Met subsidie via de ISDE
 • - Vanaf € 9.099,00 excl. BTW

Op de ACOND hoge temperatuur warmtepomp zit subsidie via de ISDE.

Onze experts vertellen u graag meer over deze kwalitatieve warmtepompen van ACOND. Vragen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 

Bel ons op +31 (0) 499 378 308
of mail ons via info@eco2all.nl

Bekijk Acond

Wat is een hoge temperatuur warmtepomp?

Een hoge temperatuur warmtepomp is een warmtepomp die werkt met propaan, ook wel R290, als koude middel. De hoge temperatuur warmtepomp bestaat uit twee delen, een binnenunit en een buitenunit. De binennunit is ter vervanging van de CV-ketel en de buitenunit gebruikt de omgevingslucht als basis voor de verwarming van het huis.

Het verschil ten opzichte van een luchtwater warmtepomp, is dat een hoge temperatuur warmtepomp temperaturen kan bereiken tot de 70 °C. Bij een buitentemperatuur van -22 graden, haalt de Acond hoge temperatuur warmtepomp nog steeds aanvoertemperaturen van 65 °C. Bij -15 worden zelfs aanvoertemperaturen tot 70 °C behaald.

De stilste en meest duurzame warmtepomp op de markt

De R290 Acond Pro warmtepomp is op dit moment de stilste warmtepomp op de markt. Een groot voordeel omdat de hoge temperatuur warmtepomp hierdoor gemakkelijker bij uw woning te plaatsen is zonder dat u of uw buren last krijgt van geluidsoverlast! De Acond Pro warmtepomp is tot wel 10 keer stiller in vergelijking tot de meeste andere warmtepompen op de markt. 

Met een geluidsproductie van 49,3 dB op 1 meter afstand is de Acond hoge temperatuur warmtepomp de stilste op de markt! Waar op 3 meter afstand het geluidsniveau rond de 30 dB ligt, is dit op 9 meter nog maar 25 dB, oftewel nagenoeg geruisloos! Daarnaast werkt de Acond hoge temperatuur warmtepomp met een gemiddelde SCOP van 5,05, waarmee de warmtepomp een hoog rendement heeft en dus flink bespaart op de energiekosten.

Een ander groot voordeel van de Acond Pro is dat het een hoge temperatuur warmtepomp is. Dit brengt twee grote voordelen met zich mee. Omdat de warmtepomp hoge temperaturen kan produceren hoeven we voor het tapwater geen extra elektrisch element te gebruiken wanneer we de boiler een anti-legionella behandeling geven. Dit zorgt voor besparing op stroomkosten. Daarnaast hebben we de mogelijkheid ook radiatoren te verwarmen, u hoeft dus niet per se meer enkel lage temperatuur verwarming te hebben. De maximale temperatuur welke de warmtepomp bij -15 nog produceert, is namelijk nog 70 °C graden.

Neem contact op

Vermogen van de hoge temperatuur warmtepomp

Acond levert zijn hoge temperatuur warmtepompen in twee vermogens, namelijk de Pro-N en de Pro-R. Beide warmtepompen hebben een A+++ label, wat reeds laat zien dat het uiterst duurzame warmtepompen zijn. De Pro-N heeft een vermogen van 1,5-9 KW en de Pro-R een vermogen van 3-18 KW. Hiermee kunnen we zowel de nieuwbouw als bestaande woningmarkt bedienen.

De Acond warmtepompen bieden daarnaast de mogelijkheid om met twee stooklijnen te werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld beneden laag temperatuur verwarming voeden terwijl we voor boven hoge temperaturen leveren t.b.v. radiatoren. Dit alles maakt de ht warmtepompen van Acond uitermate geschikt voor zowel mono opstelling als hybride opstellingen met bijvoorbeeld een gasketel.

HT warmtepomp, geschikt voor elke woning

Onze hoge temperatuur warmtepompen beschikken over enkel kwalitatief hoogstaande onderdelen. Waar concurrenten vaak een gevoelige twin rotary compressor gebruiken is de Acond uitgerust met een Scroll compressor. Op de warmtepomp zit 5 jaar garantie, wat ook weer aangeeft dat ieder onderdeel van zeer hoge kwaliteit is.

Tot slot is het koelmiddel R290, ook wel propaan. Het voordeel van R290 is dat we een groter werkbereik hebben, dit zorgt er dan ook voor de onze Acond warmtepompen hoge temperaturen kunnen produceren. Het grote voordeel is dat het minder cruciaal wordt om uw woning extra na te isoleren of dat u uw verwarming systeem moet aanpassen naar een laag temperatuur systeem. Bij aanschaf van de warmtepomp heeft u via de ISDE recht op subsidie.

Wat kost een hoge temperatuur warmtepomp?

Een hoge temperatuur warmtepomp heeft u bij Eco2all al vanaf een bedrag van € 9.099,00 excl. BTW. Aangezien de aanschaf van een ht warmtepomp valt onder het verduurzamen van uw woning, heeft u recht op de ‘Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing’ (ISDE). In 2024 is er een budget vrijgemaakt van € 600 miljoen om de transitie van o.a. warmtepompen te subsidiëren. Het budget van de ISDE-subsidie wordt jaarlijks opnieuw bepaald en loopt vooralsnog door tot 2030.

Wat is de levensduur van een hoge temperatuur warmtepomp?

Wanneer u een hoge temperatuur warmtepomp aanschaft, is de verwachte levensduur ongeveer 20 jaar. Voor de Acond warmtepomp geldt dat deze kan worden aangesloten op het internet waardoor vanuit de fabriek eventuele storingen of defecten online verholpen kunnen worden.

 

 

Acond hoge temperatuur warmtepompBuitenunit warmtepomp

 

Download PDF

 

Bekijk met onze QR-code hoe een hoge temperatuur warmtepomp buiten uw woning past!

Scan een van de onderstaande QR-codes met uw QR-Scanner op uw smartphone en plaats virtueel de hoge temperatuur warmtepomp met een 360 graden afbeelding buiten uw woning. U kan de warmtepomp verkleinen of vergroten door in-, of uit te zoomen en tevens 360 graden draaien. Maak een foto en u heeft perfect zicht op hoe de warmtepomp buiten uw woning past.

 

Acond Pro R QR Code          Acond Pro N QR Code

Bekijkt u deze pagina via uw smartphone? Klik op de QR-code en u wordt doorverwezen. Wanneer u op een desktop zit scant u de QR-code met uw smartphone.

 

Wanneer kiezen voor een hoge temperatuur warmtepomp?

In tegenstelling tot een lucht-water warmtepomp, welke geschikt is voor goed geïsoleerde woningen met vloerverwarming, biedt de hoge temperatuur warmtepomp van Acond de oplossing voor bijna alle woningen. Dit geldt ook voor oudere woningen met een verminderde isolatie of enkel worden verwarmd door middel van radiatoren. De Acond hoge temperatuur warmtepomp kan zelfs bij temperaturen van -22 °C nog steeds verwarmen tot temperaturen tot 65 °C waardoor het een uitermate geschikte oplossing is om uw woning te verduurzamen.

duurzaam verwarmen

Stilste op de markt

Door de stille buitenunit is de Acond warmtepomp tot wel 10 keer stiller in vergelijking met andere warmtepompen.

duurzaam verwarmen

Door uw installateur te plaatsen

Installatie kan feilloos gebeuren door uw eigen installateur.

direct leverbaar

Direct leverbaar

De hoge temperatuurwarmtepomp is direct uit voorraad leverbaar.

 

Kennisbank hoge temperatuur warmtepomp

Wilt u eer informatie over de HT warmtepomp? Dat kan u vinden in de onderstaande blogs:

-> Hoge temperatuur warmtepomp

 

Downloads

Bekijk hieronder alle downloads van handleidingen tot aansluitschema's en energielabels met betrekking tot de hoge temperatuur warmtepomp.

  Brochure ACOND NL (Grootte: 587.6 KB)
  Energielabel Pro-N (Grootte: 892.9 KB)
  Energielabel Pro-R (Grootte: 892.9 KB)
  Technische gegevens Acond NL(Grootte: 562.8 KB)
 
 
 

Contact

Heeft u interesse in een hoge temperatuur warmtepomp of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord.