Hoge temperatuur warmtepompen

ACOND warmtepomp

Op zoek naar een stille, hoge temperatuur warmtepomp? Kies voor ACOND!

Acond hoge temperatuur warmtepomp

  • - De stilste warmtepomp op de markt
  • - Hoge temperatuur warmtepomp, tot wel 70 graden!
  • - Zeer hoge SCOP, ook bij temperaturen ver onder 0
  • - A+++ warmtepomp
  • - Zeer lange garantie door hoge kwaliteitsonderdelen
  • - Met subsidie via de ISDE

Op de ACOND hoge temperatuur warmtepomp zit subsidie via de ISDE.

Onze experts vertellen u graag meer over deze kwalitatieve warmtepompen van ACOND. Vragen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Bel ons op +31 (0) 499 378 308
of mail ons via info@eco2all.nl

Vraag offerte aan

De stilste en meest duurzame warmtepomp op de markt!

De R290 Acond Pro warmtepomp is op dit moment de stilste warmtepomp op de markt. Een groot voordeel omdat de hoge temperatuur warmtepomp hierdoor gemakkelijker bij uw woning te plaatsen is zonder dat u of uw buren last krijgt van geluidsoverlast! De Acond Pro warmtepomp is tot wel 10 keer stiller in vergelijking tot de meeste andere warmtepompen op de markt. 

Met een geluidsproductie van 49,3 dB op 1 meter afstand is de Acond hoge temperatuur warmtepomp de stilste op de markt! Waar op 3 meter afstand het geluidsniveau rond de 30 dB ligt, is dit op 9 meter nog maar 25 dB, oftewel nagenoeg geruisloos! Daarnaast werkt de Acond hoge temperatuur warmtepomp met een gemiddelde SCOP van 5,05, waarmee de warmtepomp een hoog rendement heeft en dus flink bespaart op de energiekosten.

Een ander groot voordeel van de Acond Pro is dat het een hoge temperatuur warmtepomp is.Dit brengt twee grote voordelen met zich mee. Omdat de warmtepomp hoge temperaturen kan produceren hoeven we voor het tapwater geen extra elektrisch element te gebruiken wanneer we de boiler een anti-legionella behandeling geven. Dit zorgt voor besparing op stroomkosten. Daarnaast hebben we de mogelijkheid ook radiatoren te verwarmen, u hoeft dus niet perse meer enkel lage temperatuur verwarming te hebben. De maximale temperatuur welke de warmtepomp bij -15 nog produceert, is namelijk nog 70 °C graden.

 

Vraag offerte aan

 

Vermogen van de Acond hoge temperatuur warmtepomp

Acond levert zijn hoge temperatuur warmtepompen in twee vermogens, namelijk de Pro-N en de Pro-R. Beide warmtepompen hebben een A+++ label, wat reeds laat zien dat het uiterst duurzame warmtepompen zijn. De Pro-N heeft een vermogen van 1,5-9 KW en de Pro-R een vermogen van 3-18 KW. Hiermee kunnen we zowel de nieuwbouw als bestaande woningmarkt bedienen.

De Acond warmtepompen bieden daarnaast de mogelijkheid om met twee stooklijnen te werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld beneden laag temperatuur verwarming voeden terwijl we voor boven hoge temperaturen leveren t.b.v. radiatoren. Dit alles maakt de hoge temperatuur warmtepompen van Acond uitermate geschikt voor zowel mono opstelling als hybride opstellingen met bijvoorbeeld een gasketel.

 

 

Hoge temperatuur warmtepomp, geschikt voor elke woning

De Acond warmtepompen beschikken over enkel kwalitatief hoogstaande onderdelen. Waar concurrenten vaak een gevoeilige twin rotary compressor gebruiken is de Acond uitgerust met een Scroll compressor. Op de warmtepomp zit 5 jaar garantie, wat ook weer aangeeft dat ieder onderdeel van zeer hoge kwaliteit is.

Tot slot is het koelmiddel R290, ook wel propaan. Het voordeel van R290 is dat we een groter werkbereik hebben, dit zorgt er dan ook voor de onze Acond warmtepompen hoge temperaturen kunnen produceren. Het grote voordeel is dat het minder cruciaal wordt om uw woning extra na te isoleren of dat u uw verwarming systeem moet aanpassen naar een laag temperatuur systeem. Bij aanschaf van de warmtepomp heeft u via de ISDE recht op subsidie.

Acond hoge temperatuur warmtepompBuitenunit warmtepomp

Download PDF

 

Wanneer kiezen voor een hoge temperatuur warmtepomp?

In tegenstelling tot een lucht-water warmtepomp, welke geschikt is voor goed geïsoleerde woningen met vloerverwarming, biedt de hoge temperatuur warmtepomp van Acond de oplossing voor bijna alle woningen. Dit geldt ook voor oudere woningen met een verminderde isolatie of enkel worden verwarmd door middel van radiatoren. De Acond hoge temperatuur warmtepomp kan zelfs bij temperaturen van -22 °Cnog steeds verwarmen tot temperaturen tot 65 °C waardoor het een uitermate geschikte oplossing is om uw woning te verduurzamen.

duurzaam verwarmen

Stilste op de markt

Door de stille buitenunit is de Acond warmtepomp tot wel 10 keer stiller in vergelijking met andere warmtepompen.

duurzaam verwarmen

Door uw installateur te plaatsen

Installatie kan feilloos gebeuren door uw eigen installateur.

duurzaam verwarmen

Direct leverbaar

De Acond warmtepomp is direct uit voorraad leverbaar.

 

Contact

 Heeft u interesse in de Acond hoge temperatuur warmtepomp of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord.