Domusa

Domusa is een bedrijf dat sinds 1979 bestaat en ondertussen al zeer veel ervaring heeft opgedaan in de verwarming industrie en zich hedendaags focust op biomassa ketels. Zij voeren een breed scala aan biomassa ketels, warmtepompen en zonneboilers. Hiermee hebben ze perfect ingespeeld op de huidige markt van duurzaamheid.

> Meer informatie over Domusa pellet ketels

Filter
Van hoog naar laag sorteren

32 producten

per pagina
 1. Domusa Acqua buffer/boiler combi vat
  Vanaf € 1.712,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 2. Domusa Acqua Trio Outdoor
  € 3.751,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 3. Domusa Aqcua ME/SE
  Vanaf € 2.286,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 4. Domusa Sanit S boilers
  Vanaf € 832,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 5. Dual Clima HT hybride warmtepomp
  € 6.074,38 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 6. Domusa Fusion Trio HT
  Vanaf € 3.170,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 7. Domusa Easy Connect
  € 385,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 8. Domusa Dual Clima hoge temperatuur warmtepomp
  Vanaf € 4.550,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 9. Domusa Hybride Warmtepomp
  € 4.830,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 10. Bioclass IC-DX
  Vanaf € 5.500,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 11. Bioclass IC
  Vanaf € 4.259,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 12. Bioclass Outdoor
  Vanaf € 5.801,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 13. Dual Therm
  Vanaf € 5.448,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 14. Lignum NG houtvergasser
  Vanaf € 3.480,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 15. Bioclass HM Cascade
  Vanaf € 9.985,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 16. Fusion Hybrid Gas back-up systeem
  Vanaf € 5.962,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 17. Dual Clima warmtepomp
  Vanaf € 3.385,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 18. Domusa Vlakke zonneboiler paneel
  € 449,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 19. Domusa pellet hopper
  Vanaf € 360,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 20. Domusa Pellet Silo
  Vanaf € 1.747,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 21. Domusa HDCS(M) Elektrische ketel
  Vanaf € 1.769,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 22. Domusa HDEE (M) Elektrische ketel - Verwarming
  Vanaf € 1.082,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 23. Hydrinox Elektrische tapwater RVS boiler
  Vanaf € 1.081,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 24. Elektrische na verwarmer warmtepomp
  € 472,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 25. Sanit tapwaterboiler voor warmtepompen
  Vanaf € 1.077,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 26. Three phase kit
  € 106,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 27. BT 50 Warmtepomp buffertank
  € 474,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 28. BTS buffertank met warmtespiraal
  Vanaf € 723,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 29. BT Duo HE boiler in buffervat
  € 1.721,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 30. BT Trio buffer boiler combinatie
  Vanaf € 1.911,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 31. Comfort Duo thermostaat
  € 214,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 32. Domusa pellet aanzuigsysteem
  € 1.179,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

32 producten

per pagina

Domusa pellet ketel kopen

Domusa is een bedrijf dat sinds 1979 bestaat en ondertussen al zeer veel ervaring heeft opgedaan in de verwarming industrie en zich hedendaags focust op biomassa ketels. Domusa begon oorspronkelijk in de markt van olie, gas en elektrische verwarming. Maar ook zij zagen in dat er verdere ontwikkeling was ten behoeve van duurzaamheid. Daarom zijn ze de ontwikkeling gestart van een breed scala aan biomassa ketels, warmtepompen en zonneboilers. Hiermee hebben ze perfect ingespeeld op de huidige markt van duurzaamheid. Domusa heeft er met hun brede product gamma namelijk voor gezorgd dat er altijd wel een van hun systemen toepasbaar is om uw huis te verduurzamen en op deze manier energie te besparen. Of u nu een oudere of een nieuwbouw woning heeft en wenst gasloos te verwarmen of juist op gas wenst te besparen, met de Domusa producten is dit sowieso mogelijk. Wat verder belangrijk is om te vermelden is dat de producten van Domusa wel overdacht zijn! Wat we hier mee bedoelen is dat de R&D (research en development) afdeling alle producten uitvoerig heeft getest en doorontwikkeld. Zo kan Eco2all samen met Domusa garanderen dat u voor een zeer interestante investering uw huis kunt verduurzamen en hiermee op uw energie kosten kunt besparen. Onderstaand kunt u verder lezen over de producten van Domusa.

Domusa pellet ketel

cv haard in gebruik

Voor de hogere temperatuur verwarming heeft Domusa verschillende vermogens pellet ketels en houtvergassing ketels ontwikkelt. Met de ervaring die ze hadden opgedaan op het gebied van verwarmen is het ze gelukt een zeer efficiënte en modulerende pellet ketel te ontwikkelen. De pellet ketel van Domusa heeft namelijk een vermogen van 10 KW tot en met 150 KW. Dankzij een innovatie brander, die zich automatisch reinigt, efficiënte warmtewisselaar en optimale modulatie weten ze met hun pelletketel een rendement tot wel 95,5% te bereiken. Tot slot heeft de pellet ketel van Domusa een zeer lage uitstoot wat ervoor zorgt dat de pellet ketel van Domusa voldoen aan de strengste classificaties. Juist hierdoor zijn de biomassa ketels van Domusa een zeer interessante oplossing als u  uw huis wilt verduurzamen, gasloos wenst te verwarmen en energie wilt besparen.

De Domusa pellet ketel wordt geproduceerd binnen de eigen fabriek van Domusa in het noorden van Spanje. Dit zorgt ervoor dat ze een kwalitatief goede pellet ketel voor een zeer interessante en competitieve aanschafprijs kunnen aanbieden. Om ervoor te zorgen dat de ketel optimaal aansluit op de wensen en leefomstandigheden van klanten biedt Domusa verschillende modellen aan. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld een voorraad van 190 of 350 KG pellets. Zo past de ketel in kleinere ruimtes of als u wel de ruimte heeft hoeft u met de 350 KG pellet voorraad minder vaak bij te vullen. Daarnaast heeft de Domusa pelletketel een zeer riante aslade welke gemiddeld gezien pas geleegd hoeft te worden na het verbruiken van 900 KG aan pellets. Wilt u minder omkijken naar uw ketel? Voeg dan gemakkelijk een compressie systeem toe aan uw ketel wat ervoor zorgt dat u de assen pas na zo’n 2.700 KG hoeft te legen. Kijk voor meer informatie ook eens op onze pellet ketel pagina.

Domusa ketel buiten plaatsen

Omdat is gebleken dat huizen in Nederland en België vaak net niet genoeg plek hebben om een ketel in huis te kunnen plaatsen heeft Domusa daarvoor een oplossing bedacht zodat u uw woning toch kun verduurzamen. U kunt de ketel namelijk buitenshuis plaatsen. Om hem zo strak mogelijk tegen de muur te kunnen plaatsen zit het rookkanaal en de aansluiting aan de zijkant van de pellet ketel. Daarnaast is de volledige omkasting gemaakt van RVS en is de pellet voorraad voorzien van goede afsluiters zodat er geen vocht inkomt. Tevens hebben ze aan deze pelletketel ook al de pomp en het expansievat toegevoegd, zo kunnen we het bijna een plug en play ketel noemen. Daarbij is deze ketel gemakkelijk met een draadloze thermostaat uit te breiden waarop ook de belangrijkste berichten, zoals bijvoorbeeld dat de pellets bijna moeten worden aangevuld, af te lezen zijn.

Heeft u een voorraad aan hout of stookt u gewoon liever hout? Voor de houtstokers heeft Domusa houtvergassing ketels met een vermogen van 20, 30 en 40 KW in het assortiment. Deze onderdruk ketels zijn dankzij het innovatieve rookgasafvoer systeem gemakkelijk te stoken en bij te vullen zonder dat u last heeft van buitenroken. Dankzij de gebruiksvriendelijke besturing kunt u de ketel gemakkelijk bedienen wat ervoor zorgt dat u na het vullen met hout, minimaal omkijken heeft naar deze kwalitatief en prijstechnisch interessante houtvergassing ketel.

Domusa (hybride) warmtepompen

Inmiddels heeft Domusa ook een uitgebreid assortiment aan lucht water warmtepompen. Deze monoblock units kunt u, naast dat u ze los kunt bestellen, gemakkelijk in door Domusa voorbereide warmtepomp sets verkrijgen. Hiermee zorgen we ervoor dat het warmtepomp systeem reeds perfect op elkaar is afgestemd zodat het na installatie meteen optimaal in uw woning kan werken om zo maximaal op energie te besparen. Hierdoor bent u er zeker van dat de warmtepomp is afgestemd op het boiler/buffervat waardoor de warmtepomp met een optimaal rendement kan werken. Dit is vooral interessant voor de nieuwere, reeds goed geïsoleerde woningen, waar de energiebehoeften lager is dan bij de wat “oudere” minder goed geïsoleerde woningen. Echter ook voor deze woningen heeft Domusa een oplossing bedacht, namelijk de Hybride warmtepomp systemen. Hierbij zal de warmtepomp zoveel als mogelijk de hoofdverwarming zijn echter tijdens piek momenten of als het buiten te koud is neemt een gas back up systeem het over. Zo bent u zeker van uw comfort terwijl u toch enorme besparingen kunt maken op uw gasverbruik. Eco2all is zeer blij met dit systeem en ziet het echt als een oplossing voor een groot gedeelte van de Nederlandse woning markt. Daarbij heeft Domusa ook hier weer begrepen dat de investering, welke hier tegenover staat, niet buitensporig moet zijn. Daarom bieden ze het Hybride warmtepomp systeem volledig compleet aan  met een “prijs/kwaliteit” zeer interessante prijs. Nieuwsgierig? Kijk dan ook eens op onze Hybride warmtepomp pagina.

Domusa zonneboiler systemen

Tot slot heeft Domusa ook een breed scala aan vlakke zonneboiler systemen, zowel leegloop systemen als systemen welke onder druk werken. Het grootste verschil tussen deze systemen is dat normaliter leegloop systemen zonder glycol werkt en systemen onder druk wel. Echter heeft onderzoek van Domusa bewezen dat u een beter rendement heeft en meer energie kunt besparen als ook de leegloop systemen werken met glycol als vloeistof. Hierom heeft Domsua hun systemen hier reeds mee voorbereid. Zo zijn ze zeker dat het systeem zo efficiënt mogelijk zal werken. De zonneboiler systemen van Domusa zijn als een “Domusa zonneboiler pakket” verkrijgbaar. Hierbij is het vat ten alle tijden een RVS boiler of RVS buffervat. Het grootte voordeel hiervan is dat er geen onderhoud nodig is. Ook zijn de vaten voorbereid met een sturing voor de zonneboiler pomp en zijn de pompen en ander appendage werk reeds aanwezig. Daarnaast zijn de vlakke zonneboiler panelen ook los verkrijgbaar met buffer en boiler vaten van Eco2all. Zo zijn we er zeker van dat er ook voor u altijd een interessante keuze tussen zit om uw huis te verduurzamen en te besparen op uw huidige gasrekening. Kijk voor meer informatie ook eens op onze zonneboiler pagina.