Energieopslag

Ontdek nu de ultieme oplossing voor een constant stroomaanbod in je huis: de thuisbatterij! Met onze geavanceerde thuisbatterijtechnologie ben je altijd verzekerd van stroom, zelfs tijdens stroomuitval. 

> Bekijk meer informatie over energieopslag

 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
 1. Cabinet V10 Classics batterijen
  Vanaf € 386,67 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 2. RPC V10 Classics LV Batterij
  € 1.613,56 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 3. V10 Classic LV Batterij
  € 1.613,56 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 4. Hybride omvormer 3 phase
  Vanaf € 2.268,85 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 5. Thuisbatterij W1 10 kW
  € 3.099,18 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Waarom een thuisbatterij?

Hier zijn enkele redenen waarom je onze thuisbatterij moet overwegen: 

1. Energieonafhankelijkheid: Zeg vaarwel tegen zorgen over stroomuitval. Onze thuisbatterij slaat overtollige energie op van je zonnepanelen of het elektriciteitsnet, zodat je altijd stroom hebt wanneer je het nodig hebt.

2. Bespaar op energiekosten: Door je eigen opgeslagen energie te gebruiken wanneer de elektriciteitsprijzen hoog zijn, kun je flink besparen op je energierekening.

3. Milieuvriendelijk: Onze thuisbatterijen dragen bij aan een groenere planeet door hernieuwbare energieopwekking te bevorderen en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen.

4. Eenvoudige installatie: Onze professionele installatieteams zorgen ervoor dat de thuisbatterij probleemloos in je huis wordt geïntegreerd, met minimale verstoring.

5. Betrouwbaarheid: We leveren hoogwaardige thuisbatterijen met uitstekende prestaties en betrouwbaarheid, zodat je altijd op je stroomvoorziening kunt vertrouwen.

6. Duurzaamheid: Onze batterijen zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn een duurzame investering in de toekomst van jouw huis.

Kies voor de kracht van een thuisbatterij en ervaar de voordelen van een ononderbroken stroomvoorziening en aanzienlijke besparingen op je energiekosten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze thuisbatterij jouw leven kan verbeteren!

Energie management systeem

Onze thuisbatterij is perfect te integreren met een geavanceerd energiemanagementsysteem (EMS). Door de thuisbatterij aan een EMS te koppelen, kun je nog meer controle krijgen over je energieverbruik en -opwekking. Hier zijn enkele voordelen van het integreren van een EMS met onze thuisbatterij:

1. Optimalisatie van energiegebruik: Een EMS kan de energiestromen in je huis nauwlettend volgen en beheren. Het zorgt ervoor dat de energie op de meest efficiënte manier wordt gebruikt, waarbij de batterij wordt ingezet wanneer dat het meest voordelig is.

2. Tijd van gebruikstarieven benutten: Met een EMS kun je profiteren van tijdsafhankelijke elektriciteitstarieven door de thuisbatterij in te schakelen tijdens periodes met lagere tarieven en deze op te laden wanneer de tarieven het laagst zijn.

3. Zelfvoorzienendheid vergroten: Door je energieverbruik te optimaliseren met een EMS en onze thuisbatterij, kun je je huis steeds zelfvoorzienender maken en minder afhankelijk worden van het elektriciteitsnet.

4. Bewaking en controle op afstand: Met een EMS kun je je energiegebruik en de status van je thuisbatterij op afstand bewaken en bedienen via een app op je smartphone of computer.

Kortom, het koppelen van onze thuisbatterij aan een energiemanagementsysteem biedt je de mogelijkheid om energie-efficiëntie te maximaliseren, kosten te besparen en volledige controle te hebben over je energiehuishouding. Het is de ideale combinatie voor een duurzamere en slimmere manier van energiebeheer in je huis.