Energieopslag

Wij helpen u om van uw huis een kleine virtuele energiecentrale te maken en uw rendement op investeringen in hernieuwbare energie het hele jaar door te maximaliseren. Hiervoor hebben we verschillende technieken die hier aan bijdragen. 

> Bekijk meer informatie over energieopslag

Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
 1. EMS systeem MarkeDroid
  € 201,65 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 2. Thuisbatterij W1 10 kW
  € 3.099,18 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 3. V10 Classic LV Batterij
  € 1.613,56 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 4. RPC V10 Classics LV Batterij
  € 1.613,56 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 5. Cabinet V10 Classics batterijen
  Vanaf € 386,67 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 6. RPC V10 Cabinet met geïntegreerde busbar
  € 933,33 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 7. Hybride omvormer 3 phase
  Vanaf € 2.268,85 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Het doel van energieopslag is om pieken en dalen in de vraag naar elektriciteit op te vangen, het netwerk te stabiliseren en hernieuwbare energiebronnen te integreren door de opgewekte energie op te slaan voor gebruik wanneer dat nodig is.

De voordelen van energieopslag

Het opslaan van energie zoals opgewekte stroom biedt tal van voordelen voor een energiesysteem. Het voornaamste voordeel is dat energieopslag het mogelijk maakt om ons energiesysteem flexibel te maken in periodes waar duurzame energie schaarser is. 

Voor particulieren biedt energieopslag een aantal voordelen. Door middel van thuisbatterijen kunnen huiseigenaren overtollige energie, die wordt opgewekt door bijvoorbeeld zonnepanelen, opslaan voor later gebruik. Dit stelt hen in staat om zelfvoorzienend te worden, hun energierekening te verlagen en minder afhankelijk te zijn van het openbare elektriciteitsnet.

Hybride omvormers en energie management systemen

Naast thuisbatterijen spelen hybride omvormers en energie management systemen een cruciale rol in het optimaliseren van energieopslag en -gebruik. Hybride omvormers kunnen zowel gelijkstroom (DC) als wisselstroom (AC) omzetten, waardoor ze perfect zijn voor het integreren van zonnepanelen en thuisbatterijen in uw energienetwerk. 

Energiemanagementsystemen helpen bij het optimaliseren van het energieverbruik door het monitoren en regelen van de energiestromen in uw woning. Door te investeren in een geïntegreerd systeem van thuisbatterijen, hybride omvormers en energiemanagementsystemen kunt u niet alleen uw energiekosten verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te maximaliseren en het elektriciteitsnet te stabiliseren.