Laddomat

Ieder verwarmingssysteem heeft er minimaal één en toch denkt bijna niemand eraan; de pompgroep. Ondanks dat het niet het eerste is waar u aan denkt zijn deze pompgroepen cruciaal voor ieder cv systeem. Juist hierom is het zeer belangrijk dat uw pompgroep effectief en efficiënt te werk gaat.U vraagt zich misschien af waarom u zou moeten kiezen voor een Laddomat, in plaats van iedere andere pomp-unit. U heeft gelijk als u zegt dat er vele andere en vergelijkbare modellen zijn, echter zijn er maar weinig die kwalitatief zo goed zijn en zo effectief werken als de Laddomat. Juist daarom Eco2all deze pompgroepen in haar assortiment opgenomen. Hieronder enkele voordelen van de Laddomat.


Het verbeterd de levensduur van uw systeemwerking van laddomat

De Laddomat pompgroep verbeterd de levensduur van uw systeem, omdat het systeem enkel voorverwarmd water terug brengt in uw kachel. Hierdoor neemt de corrosie onder in uw CV-kachel drastisch af. Er zijn zelfs verschillende kachel leveranciers welke een langere garantie geven wanneer u een Laddomat in uw systeem installeert!


Het bespaart kosten

De combinatie van een buffervat met een Laddomat zorgt ervoor dat u tot 50% van uw huidige kosten kunt besparen. Waar uw huidige systeem vaak meerdere keren per dag moet opstarten om warmte te creëren zorgen de Laddomat en het buffervat ervoor dat u juist veel warmte opslaat. Deze warmte kunt u door de dag heen gebruiken waardoor u geen pieken heeft tijdens het verwarmen. Dit zorgt voor merkbare kosten besparingen.


Meer comfort met Laddomat

Uw Laddomat zorgt ervoor dat er effectief zoveel mogelijk warmte van uw CV-kachel naar het buffervat wordt gebracht. Deze warmte wordt bij vraag afgenomen door uw verwarmingssysteem. Juist omdat de Laddomat ervoor zorgt dat er zoveel mogelijk warmte richting het buffervat gaat duurt het langer voordat u uw CV-kachel weer moet stoken.

afbeelding-voor-punt-3


Milieu vriendelijk oplossing

Wanneer u de Laddomat pompgroep combineert met een buffervat hoeft u minder vaak uw CV-kachel te stoken. De energie die de brandstof vrijgeeft wordt efficiënter gebruikt wat ervoor zorgt dat u nog duurzamer verwarmt. Daarnaast zijn onze Laddomat pompen uitgerust met een A-label pomp, welke ervoor zorgt dat de pomp effectiever werkt en minder stroom verbruikt.


Laddomat werkt ook tijdens stroomstoringen

De Laddomat werkt ook wanneer uw stroom uitvalt (vanaf de 21-series). Dankzij een innovatief doorstroom systeem en een juiste installatie zal de warmte die uw kachel creëert gewoon naar uw buffervat toe lopen. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u bij een stroom storing geen warmte heeft of dat uw kachel oververhit raakt. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan eens het onderstaande filmpje van Laddomat.


Gemakkelijk te monteren en onderhouden

De Laddomat pompgroep is zeer gemakkelijk in uw systeem te monteren. Daarnaast is de unit gemakkelijk te onderhouden dankzij de vooraf geïnstalleerde kogelkranen. Zo kunt u de pompgroep volledig afsluiten waarna u onderdelen kunt reinigen en / of vervangen zonder dat de pompgroep van het systeem moeten worden losgekoppeld. Gemakkelijk en kosten besparend!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Laddomat driewegklep
  Vanaf € 68,00 excl. BTW
 2. Thermomatic TVM
  € 160,00 excl. BTW
 3. Laddomat contact thermostaat 30 - 90 °C
  € 52,50 excl. BTW
 4. Laddomat dompelthermostaat 30 - 90 °C
  € 52,50 excl. BTW
 5. Laddomat thermostaatpatronen
  Vanaf € 31,25 excl. BTW
 6. Laddomat mengventiel incl. regeling
  Vanaf € 383,00 excl. BTW
 7. Thermomatic 125 Pompgroep
  Vanaf € 555,00 excl. BTW
 8. Laddomat 11-200 R32
  Vanaf € 330,00 excl. BTW
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren