Rokossa

De Rokossa CV haarden zijn bekend om zijn comfort en stookplezier waardoor de haard eenvoudig te bedienen is en dat zorgt voor een aangename sfeer. De verbranding van de Rokossa haard is zeer goed aangezien de haard een hoog rendement behaald en een lage uitstoot heeft.

> Bekijk meer informatie over een Rokossa CV haard

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Rokossa IG3
  Vanaf € 4.697,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 2. Rokossa IG1
  Vanaf € 2.685,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 3. Rokossa IG2
  Vanaf € 4.626,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Rokossa CV haarden kopen

De Rokossa CV haarden zijn bekend om zijn comfort en stookplezier waardoor de haard eenvoudig te bedienen is en dat zorgt voor een aangename sfeer. De verbranding van de Rokossa haard is zeer goed aangezien de haard een hoog rendement behaald en een lage uitstoot heeft. Rokossa biedt deze kwaliteit zowel in de vrijstaande als de inbouwhaarden. Goede CV-haarden had Rokossa al, maar de haarden hebben details verder verbeterd waardoor ze langer meegaan. Ten eerste geven ze een lager fijnstof af, bieden ze een hoger gebruiksgemak en kunnen ze eenvoudig worden aangesloten. Op de vrijstaande CV-haarden kan de CV aangesloten worden op zowel de onder- als de achterzijde van de haard. Rokossa heeft ervoor gezorgd dat alle aansluitingen inclusief ontluchter zijn naar beneden geplaatst en zijn via de voorkant bereikbaar. Met de hendel aan de achterkant bepaalt u of u de rookgassen naar de warmtewisselaar gaan of niet. Dit zorgt voor een goede verwarming van de kachel en een hoge opbrengst van de warmtewisselaar. De haarden zijn voorbereid op externe luchttoevoer en via de dubbele keerschot heeft u optimale verbranding als de klep open staat.

Met de pomp indicator, die standaard op Rokossa haarden zit, ziet u wanneer u wanneer de pomp draait en u dus aan het besparen bent.

Veiligheid van de kachel

Bent u bezorgd over uw eigen veiligheid als u een Rokossa haard thuis heeft staan? Daarom bevat de Rokossa meerdere veiligheidsvoorzieningen. Om te voorkomen dat het water gaat koken wordt de koeling geopend bij een watertemperatuur van 95 graden. Het systeem en de warmtewisselaar zijn zo ontwikkeld dat er ook nog een natuurlijke circulatie in de kachels plaatsvindt. Hierdoor is de temperatuur verdeling tussen boven en onder beter wat de duurzaamheid van de kachel verbeterd.