Jacobus

De Jacobus houtkachel is een uitstekende kachel die zich bewijst met zijn mooie uitstraling, zeer goede verbranding, lage uitstoot en hoog rendement. Omdat de kachel zelf zo goed verbrand hoeft u zich niet de hele tijd bezig te houden over het vuur en dat maakt de Jacobus kachel erg gebruiksvriendelijk. Tevens voldoet de Jacobus houtkachel aan de eisen van de Europese Norm EN13240, de Duitse norm DIN+, BImSchV, Stufe 2 en de strengste norm in Europa, de Oostenrijkse norm 15a B-VG.

Elk soort hout, mits het onbewerkt is, mag u gebruiken om het vuur aan te houden. Een groot voordeel is zijn volledige verbranding wat ervoor zorgt dat de ruit van de Jacobus houtkachel volledig schoon blijft. Dit betekent voor u dan u niet de volgende ochtend elke keer een zwarte ruit hoeft schoon te maken. Een ander voordeel is dat de houtkachel van een zwaar metaal is gemaakt waardoor die langer warmte uitstraalt aan de omgeving. Om de bediening voor u zo simpel mogelijk te maken heeft de kachel slechts één knop voor de luchttoevoer sturing. Met de knop controleert u wat de optimale verhouding is voor de luchttoevoer zodat u voor een optimale verbranding kan zorgen. Jacobus heeft drie verschillende houtkachels uitgebracht, namelijk de 6, 9 en 12 KW. Het verschil tussen de kachels is het vermogen. Dus heeft u een groot huis of een grote  ruimte die u graag wilt verwarmen? Dan kan de 12 KW houtkachel interessant zijn voor u. Tot slot is het mogelijk om bij alle drie de variaties de Jacobus houtkachel aan te sluiten op de externe luchttoevoer.

Om van uw Jacobus houtkachel nog effectiever gebruik te kunnen maken heeft Janco de Jong, de oprichten van Jacobus, verschillende accessoires voor u ontwikkelt. Denk hierbij aan een oven, barbecue, hout bak en kookplaat.


De voordelen van de Jacobus houtkachel

U heeft al gelezen over een aantal voordelen van de Jacobus houtkachel. Maar deze kachel heeft er nog veel meer en die vindt u hieronder:

 • De kachel heeft een zeer hoog rendement (>80%) en lage uitstoot van schadelijke stoffen
 • Onderhoudsarm, geen katalysator, geen slijtende delen en weinig roetvorming
 • Door zijn grote vermogensbereik en goed te regelen warmteafgifte is de kachel geschikt voor kleine én grote ruimtes
 • Met de een knop bediening heeft u altijd de juiste verhouding tussen de op vijf plaatsten aangevoerde verbrandingslucht
 • Een mooi strak en tijdloos ontwerp
 • De standaardmogelijkheid om verbrandingslucht van buiten te halen
 • Goede prijs/ kwaliteitverhouding door eigen ontwikkeling, eigen fabricage, eigen voorraad, eigen servicedienst, ruim 30 jaar ervaring en lange overhead.
 • Bij ons vindt u drie uitvoeringen: de Jacobus origineel, beton en kook.
Lees meer
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
 1. Jacobus houtkachel
  Vanaf € 1.814,05 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina