Over ons

Eco2all: Groothandel, kennis-, en inspiratiepunt voor complete duurzame verwarmingssystemen. Onze showroom/ opleidingscentrum is het kenniscentrum van waaruit wij onze partners, bestaande uit dealers met showroom en installateurs, opleiden. Eco2all is erop gericht complete duurzame oplossingen te bieden voor ieder energie vraagstuk. Om dit te bereiken bieden wij kwalitatief hoogstaande producten aan, in combinatie met kennis, advisering en service. Zo zijn wij er zeker van dat onze partners aan u systemen leveren en installeren welke aan uw verwachtingen en wensen voldoen.

 

 

duurzaam verwarmen

Duurzaam verwarmen

Kwaliteit en duurzaamheid staat centraal bij onze producten. Dit zorgt ervoor dat uw verwarming systeem u comfort biedt, een langere levensduur heeft en bijdraagt aan een beter klimaat in en buiten uw woning. Dit geeft u ecologische en economische vooruitgang, passend bij uw wensen en dagelijks leven.


Kosten besparend

Prijzen van fossiele brandstoffen, zoals gas en olie, zijn de afgelopen jaren zeer snel gestegen. De verwachting is dat deze stijgende lijn ook de komende jaren door zal zetten. De producten van Eco2all bieden u de mogelijkheid uw woonhuis met hetzelfde comfort te verwarmen en daarmee toch kosten te besparen. Zo maakt u met uw investering in een duurzaam verwarming systeem de wereld weer een stukje groener terwijl het u tevens financieel vooruitgang biedt.

duurzaam verwarmen

Kennis en inspiratie

Eco2all is gespecialiseerd in duurzaam verwarmen en het combineren van duurzame verwarming systemen. In ons trainingscentrum kunnen wij leiden wij onze partners op zodat onze systemen zo optimaal mogelijk worden aangeboden en geïnstalleerd. Tevens kunnen onze partners, op afspraak, gebruik maken van ons trainingcentrum om u de mogelijkheden te presenteren. Indien gewenst staat het team van Eco2all hierbij klaar om samen met onze partners gericht met u mee te denken en u te adviseren. Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden van onze producten en delen deze kennis graag met u in een eerlijk verhaal. Hierbij staat centraal, niet verkopen maar eerlijk en open adviseren!

 

Waarom Eco2all

 

Eco2all heeft de afgelopen jaren een uitgebreid assortiment van duurzame verwarming systemen opgebouwd. Om u als particulier goed te kunnen bereiken werken wij in de Benelux samen met een netwerk van partners bestaande uit dealers en installateurs. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten, neem dan gerust even met ons contact op. Wij kunnen u dan adviseren welke dealer dan wel installateur het beste aansluit bij uw vraagstuk. Natuurlijk kunt u ook in de partner locator zelf bekijken welk gespecialiseerd bedrijf bij u in de buurt zit. Het is niet zo dat het hierna voor Eco2all stopt qua advisering. Want ook al brengen we u in contact met een van onze dealers / installateurs, hier opvolgend kunnen wij nog steeds een advies en aanbieding uitbrengen wat voor u het best passend duurzaam verwarming systeem is. Dit doen wij echter graag in samenspraak met onze partner zodat alle lijntjes zo kort mogelijk blijven zodat miscommunicatie en onduidelijkheden voorkomen worden.

Showroom en inspiratie centrum

In onze showroom / traningscentrum kunt u de verschillende mogelijkheden van duurzaam verwarmen bekijken en ervaren. Omdat bijna alle systemen zijn aangesloten is het daarnaast mogelijk ze in werking te zien en te ervaren, wat duurzaam verwarmen nou eigenlijk betekent. Daarnaast wordt onze showroom ook gebruikt als training centrum om onze partners op te leiden. Wanneer u graag een van onze systemen werkend ziet, kunt u samen met de partner waarmee u in contact bent de verschillende mogelijkheden bekijken en ervaren in onze showroom. Daarbij kan Eco2all, indien gewenst, ook meteen een passend advies uitbrengen. Belangrijk om te vermelden is dat dit wel enkel op afspraak mogelijk is!

De adviseurs van Eco2all zijn erop getraind om mee te kunnen denken in vraagstukken omtrent het verduurzamen van bestaande woningen en het duurzaam bouwen van nieuwe woningen. De adviseurs zijn zowel in de praktijk als in de theorie getraind. Het voordeel hiervan is dat ze niet alleen de producten door en door kennen, ze weten ook hoe ze deze producten in uw situatie toe kunnen passen. Hierdoor zijn onze adviseurs in staat u te adviseren welke vorm van duurzaam verwarmen het beste bij uw situatie past en kunnen ze indien gewenst voor u een systeem samenstellen en aanbieden. Tot slot vinden wij het belangrijk te vermelden dat eerlijkheid en kwaliteit te allen tijde in ieder advies voorop staan.

Installatie

Wilt u graag een duurzaam verwarming systeem laten installeren of heeft u een duurzaam verwarming systeem, maar ervaart u problemen? Omdat Eco2all met een breed scala aan installateurs samenwerkt, is het vaak mogelijk dat wij u een oplossing kunnen bieden. Mocht u problemen met uw systeem ervaren dan bieden wij de mogelijkheid dat een van onze adviseurs uw systeem komt analyseren. Daaropvolgend kunnen wij een gericht advies uitbrengen hoe de installatie geoptimaliseerd kan worden voor een nog beter rendement. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor als u een systeem wenst te installeren.

Omdat duurzaamheid een snel ontwikkelende markt is zijn wij bij Eco2all continue bezig om onze kennis te vergroten. Dit biedt ons de mogelijkheid om actief bezig te zijn met nieuwe ontwikkelingen en om deze vervolgens weer toe te passen in onze systemen. Nieuwe producten testen wij eerst bij ons intern en vervolgens een jaar bij ons in de regio voordat deze naar ons netwerk aan dealers en installateurs gaan verdelen. Zo weten wij zeker dat de kwaliteit van door ons geleverde systemen hoog blijft. Mocht u qua duurzaamheid iets bij ons missen dan horen we dit graag zodat wij onze tanden hier in vast kunnen bijten.

Interieur ontwerp

Verduurzaming van uw woning kan ook samengaan met het creëren van meer sfeer en comfort in uw woning. Zo kan bijvoorbeeld vuur in de woonkamer een sfeervolle en warme aanvulling geven aan uw interieur. Er zijn diverse mogelijkheden om haarden te plaatsen in uw woning, dit kan zowel ingebouwd zijn in een wand of vrijstaand, eventueel gecombineerd met een mooi maatmeubel of interieurontwerp. Onze interieurontwerpers en interieurbouwers kunnen al uw wensen verwerken in sfeervolle oplossing. Mocht u een afspraak willen met een onze interieurontwerp(st)ers of interieurbouwers neem dan contact met ons op.