Laagspanning accu’s

Een thuisbatterij met een lage spanning, ofwel "laagspanning thuisbatterij," is een apparaat dat wordt gebruikt om elektriciteit op te slaan in woningen en bedrijven op lage gelijkspanning (DC) niveaus. Deze batterijen worden vaak gebruikt in combinatie met zonne-energiesystemen om de overtollige energie die wordt opgewekt op zonnige dagen op te slaan voor gebruik tijdens de nacht of wanneer de zon niet schijnt
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
 1. Thuisbatterij W1 10 kW
  € 3.099,18 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 2. RPC V10 Classics LV Batterij
  € 1.613,56 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 3. V10 Classic LV Batterij
  € 1.613,56 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 4. RPC V10 Cabinet met geïntegreerde busbar
  € 933,33 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 5. Cabinet V10 Classics batterijen
  Vanaf € 386,67 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

1.    Opslag van zonne-energie: Een van de belangrijkste toepassingen van deze batterijen is het opslaan van de elektriciteit die wordt opgewekt door zonnepanelen. Op zonnige dagen kan de overtollige energie worden opgeslagen in de batterij voor later gebruik.

2.    Zelfvoorzienendheid: Met een laagspanning thuisbatterij kunnen huishoudens en bedrijven minder afhankelijk worden van het elektriciteitsnet. Dit kan helpen om de energieonafhankelijkheid te vergroten en de energierekeningen te verlagen.

3.    Noodstroomvoorziening: Sommige laagspanning thuisbatterijen kunnen worden gebruikt als noodstroomvoorziening in geval van een stroomstoring. Ze kunnen automatisch overschakelen op batterijstroom om kritieke apparaten van stroom te voorzien.

4.    Verschillende technologieën: Er zijn verschillende soorten batterijtechnologieën beschikbaar voor thuisgebruik, zoals lithium-ionbatterijen, lood-zuuraccu's en meer. De keuze van de batterijtechnologie hangt af van verschillende factoren, waaronder de capaciteit, levensduur, kosten en het beoogde gebruik.

5.    Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Het gebruik van thuisbatterijen kan de duurzaamheid vergroten door overtollige zonne-energie op te slaan en het netwerk te ontlasten tijdens piekuren.

Het is belangrijk om te onthouden dat de technologie voor thuisbatterijen voortdurend evolueert, dus het is raadzaam om de specificaties en opties te vergelijken voordat u een laagspanning thuisbatterij aanschaft. Bovendien kunnen lokale regelgeving en subsidies van invloed zijn op de adoptie van thuisbatterijen in uw regio. Het raadplegen van een deskundige op het gebied van hernieuwbare energie of elektrische installaties kan helpen bij het nemen van de juiste beslissing voor uw specifieke behoeften.