Infrarood panelen

De gebruiksvriendelijkheid van onze infrarode verwarmingspanelen is voor ons zeer belangrijk. Daarom zijn onze panelen eenvoudig te monteren aan wanden of plafonds. Deze handeling is vergelijkbaar met het ophangen van een schilderij. Het enige verschil is dat er een contactdoos in de buurt moet zitten om het verwarmingspaneel van stroom te voorzien.  En om de temperatuur van uw kamer te regelen is het verwarmingspaneel aangesloten op de thermostaat. Als u de verwarmingspanelen wilt inzetten als decoratie dan kun u hem voorzien van een foto. Mocht u een verwarmingspaneel willen op uw werkplek of winkel dan kunnen we ze plaatsen in het plafond.

> Bekijk meer informatie over infrarood panelen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
 1. Infrarood spiegel frameloos
  Vanaf € 330,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 2. Infrarood paneel glas
  Vanaf € 330,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 3. Infrarood paneel wit plafond
  Vanaf € 180,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 4. Infrarood paneel wit standaard
  Vanaf € 165,00 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

De voordelen van infrarood verwarmen

infrarood panelen kopen

De Eco2all-panelen leveren een efficiënte stralingswarmte en dat betekent dat uw panelen wel warm worden, maar dat u zich er niet aan kunt verbranden. Bij de keuze hoeveel panelen u nodig heeft is het belangrijk om te onthouden dat de stelregel is 50w per m2. De infrarode verwarming kunnen gebruikt worden in: woningen, kantoren, winkels, kinderdagverblijven, dierenverblijven en vakantiewoningen.

Kortom de voordelen zijn

 • Voordelig in aanschaf
 • Eenvoudig te installeren
 • Geen onderhoud of slijtage
 • Voordelig in gebruik (tot 40% voordeliger dan gaf, afhankelijk van het gebruik)
 • Geen ruimteverlies door radiotoren
 • Elke ruimte apart regelbaar

De techniek achter infrarood verwarmen

Eco2all gebruikt voor haar infrarood panelen uitsluitend materialen die kwalitatief aan de hoogste eisen voldoen en een lange levensduur hebben. Dus ze voldoen absoluut aan de ecologische gedachtegoed van uw onderneming.

KERN- RESP. opslagelement

 • Een zuiver natuurlijk product
 • Onbrandbaar (smeltpunt 1315°C)
 • Elektrisch niet geleidend
 • Geen vorming van een coating bij bevriezen

Elektronisch gedeelte

Wij gebruiken hoogwaardige warmtebegeleiders omdat dit het mogelijk maakt elektrosmog arme verwarmingspanelen te bouwen. Omdat ieder verwarmingselement bestand is tegen oververhitting en eventueel brandgevaar is uitgesloten, worden de panelen met een TUV voorgeschreven veiligheidsthermostaat geleverd.

Hard glas geëmailleerd oppervlakte

Email staal is het resultaat van samensmelting van hoogwaardig staal en hardglas volgens Hightech productieprocessen. Geëmailleerd staal kan beschreven worden als zijnde krasvast, zuurbestendig, kleurvast en vrijwel onverwoestbaar. Het oppervlak is in diverse kleuren en zelfs ook met decoratieve afbeeldingen en decors te produceren. Bovendien hebben hard glazen geëmailleerde oppervlakten een uiterst gunstige warmtestraling eigenschap, namelijk minimale afgifte aan de convectiewarmte. Een extra positieve eigenschap is de geringe warmtegeleiding waarde. Dit betekent dat, zelfs kinderen, het verwarmingspaneel kort kunnen aanraken zonder dat iemand zich daar aan verbrandt.