Thermics

Het bedrijf Thermics is nog een relatief “jong” bedrijf dat is opgestart in 2005 door een samenwerking tussen enkele gespecialiseerde bedrijven, op het gebied van warmte transmissie, en zeer ervaren engineers. Dit heeft ervoor gezorgd dat Thermics in een korte tijd, zowel nationaal als internationaal, een sterke identiteit heeft kunnen creëren op het gebied van zonneboilers, warmtepompen en luchtbehandeling.

Dankzij het jonge maar zeer gedreven team van engineers is er een sterke focus voor innovatie en door ontwikkeling van de producten van Thermics. Hierbij ligt de focus op:

 • Producten van zeer hoge kwaliteit produceren voor een optimaal rendement.
 • Het gebruiksgemak en efficiëntie van de software van Thermics.
 • Sterke focus naar de wensen van iedere klant waardoor personalisatie van producten mogelijk is.
 • Continue drive naar verbetering van de bestaande warmtepompen, zonneboilers en luchtbehandeling systemen.
 • Optimale comfort voor de eindklant.
 • Milieubewuste oplossingen.

De Warmtepompen welke Thermics produceert behoren tot de meeste geavanceerde en  hoogstaande kwaliteit warmtepompen welke er op dit moment op de markt zijn. Dankzij de in huis geschreven software is er gezorgd dat de warmtepomp optimaal kan worden toegepast in ieder woonhuis terwijl hij zijn maximale rendement behoud. Daarbij is er bij de Hydra een extra feature toegevoegd welke voor een nog hoger rendement zorgt door gratis warm tap water te produceren tijdens het verwarmen en koelen. Daarnaast komt dat u de Hydra in ieder gewenste kleur kunt bestellen, dit zorgt ervoor dat de warmtepomp ook qua design een mooie aanvulling op uw woning kan zijn.

De zonneboilers van Thermics zijn dankzij continue ontwikkeling inmiddels zo ontwikkelt dat ze gemakkelijk toe te passen zijn in iedere installatie. Hierbij is er naast de focus op maximale efficiëntie ook rekening gehouden met de natuurveranderingen welke we sinds de afgelopen jaren meemaken. Door verdikt glas kunnen de zonneboilers tegen grotere hagelstenen en leveren ze ook al rendement bij diffusielicht en licht instraling.

Tot slot heeft Thermics zich gespecialiseerd op het gebied van ventilatie. Naast normale lucht ventilatie heeft Thermics ook een uitgebreid assortiment aan ventilatie warmtepompen en lucht ontvochtigers.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 26

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Zefiro Thermostaat en wifi module
  € 202,00 excl. BTW
 2. Zefiro Fan Coils
  Vanaf € 460,00 excl. BTW
 3. Thermics buffer-boiler vat
  € 1.957,00 excl. BTW
 4. Verdeler t.b.v. verwarming inclusief isolatie
  Vanaf € 181,05 excl. BTW
 5. Pompgroep verwarming systeem incl. elektrisch mengventiel
  Vanaf € 790,95 excl. BTW
 6. Pompgroep t.b.v. verwarming systeem
  Vanaf € 439,85 excl. BTW
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 26

per pagina
Van hoog naar laag sorteren