Maandelijkse Archieven: December 2018

 1. Zuinig en Ecologisch verwarmen

  EEN OPLOSSING VOOR UW ENERGIEVRAAGSTUK

  Een groot deel van het totale energieverbruik van een huishouden, bestaat uit het verwarmen van de woning. Bij het besparen op de energierekening valt daar dan ook een grote slag te behalen. Duurzaam en milieubewust verwarmen is van groot belang en een opkomende trend. En dat maakt dat er tegenwoordig prachtige, duurzame oplossingen zijn om je huis milieubewust, zuinig én efficiënt te verwarmen.

  MILIEUBEWUST STOKEN

  Lees meer »
 2. Film brand rookkanaal

  Schoorsteenbranden zijn een gevaar voor uw huis. Een Hoog rendement houtkachel, een goed rookkanaal en regelmatig onderhoud beschermen u tegen schoorsteenbranden. 

  In de onderstaande film kunt u een schoorsteenbrand zien.

  Lees meer »
 3. Sfeer en warmte met onze cv haarden

  Sfeer en functionele warmte, dat is wat de Thermo Jolly 80 in uw huis brengt. Een mooi sfeervuur waarvan 85% van de warmte afgegeven wordt aan de Centrale Verwarming. De verbranding, 83% rendement en warmte afgifte zijn optimaal door de unieke vormgeving van de branderkamer. De grote liftdeur verbergt de aslade en geeft een grote opening om de haard te vullen. Ook kan de haard open gestookt worden. Het vermogen van de haard ligt tussen de 10 en 25 kW. Hiermee kunt u uw gehele huis verwarmen. Op

  Lees meer »
 4. Berekening warmtebehoefte houtkachels

  Warmtebehoefte grafiek voor houtkachels:
  U kan op een eenvoudige manier de warmtebehoefte bepalen van de ruimte die u wenst te verwarmen. In de grafiek hiernaast ziet u de warmtebehoefte uitgedrukt in kilowatt (KW).
  De te verwarmen ruimte wordt uitgedrukt in kubieke meters (m³). Het aantal kubieke meters bepaalt u door de lengte, breedte en hoogte van de ruimte met elkaar te vermenigvuldigen.
  Op het snijpunt van een van de drie lijnen kunt u vervolgens het benodigde

  Lees meer »
 5. Boscafé 't Hijgend Hert

  Midden in de Vijlenerbossen aan een zandweg ergens tussen Vijlen, Epen en Vaals vindt u op 260 meter hoogte, Boscafé ‘t Hijgend Hert. Op de zonnige terassen van deze unieke autovrije locatie heeft u een prachtig panorama zicht.U kunt er genieten van de rust en de bosgeluiden. Regelmatig cirkelen er buizerds door de lucht en tegen de schemering is er nog wel eens een havik te zien.

  Lees meer »
 6. Recreatie camping De Veldhoeve

  Douche-installatie van een camping. De installatie voorziet in de behoefte aan de drinkwater- en douchevoorziening van de campinggasten. De installatie levert 90 liter warm water per minuut, zodat 15 gasten tegelijkertijd kunnen douchen. Er zijn 300 heat pipes geïnstalleerd met een buffervat van 2000 liter.

  Lees meer »
 7. Stuyt architecten

  Eco2all richt zich naast zijn samenwerking met Dealers en Installateurs ook op de samenwerking met Architecten. Juist omdat de architect de consument en bedrijven in kan laten zien waarom duurzaam verwarmen zo belangrijk, sfeervol en voordelig is, past dit volledig bij de Visie van Eco2all. Wij streven er namelijk naar om u bewust te maken van het belang en de voordelen van duurzaam verwarmen. Hiervoor gebruiken wij onze showroom, welke een inspiratiepunt is omtrent ecologisch en economisch verwarmen,

  Lees meer »
 8. Ecohut

  De Ecohut in Zuid-Limburg is volledig gericht op duurzaamheid. Onderdeel hiervan is het duurzame verwarmingssysteem, aangeboden en geïnstalleerd door Eco2all. Mede omdat duurzaamheid zo centraal staat in de Ecohut is er gekozen voor de Walltherm houtvergasser. Deze kachel past met zijn hoge rendement van 93% en relatief schone uitstoot perfect bij het concept van de Ecohut. Wist u dat de Walltherm tegenwoordig mee kan worden genomen uw EPG berekeningen?

  Lees meer »