Infrapower

In de loop der jaren is INFRAPOWER aanzienlijk gegroeid. Sinds de oprichting zijn ze elk jaar met 25-30% gegroeid. Omdat de vraag naar efficiënte verwarmingssystemen elk jaar toeneemt, zullen ze de komende jaren snel blijven groeien. INFRAPOWER wil uitbreiden via overnames, nieuwe productie-eenheden en verdere investeringen in bestaande bedrijfsactiviteiten. INFRAPOWER zet zich in voor langetermijninvesteringen, gedreven door zijn visie om uitmuntendheid te bereiken door middel van efficiëntie. Verwarming zou zo min mogelijk energie moeten gebruiken. Ze zijn gericht op continue verbetering om het concurrentievoordeel en technologische voorsprong te behouden. Ze houden zich aan strikte milieueisen en richtlijnen. INFRAPOWER organiseert het bereiken van deze doelen door zijn mensen en hun expertise, evenals al onze oprechte toewijding om vooruit te gaan. De verantwoordelijkheid van INFRAPOWER is ook om als rolmodel voor andere leveranciers te dienen. Ze zijn actief op manieren die prestaties, resource management, duurzaamheid en verbetering omvatten. Tegelijkertijd blijven ze concurrerend en stimuleren ze voortdurend de ontwikkelingen binnen hun industriesector.


Het verschil zit in de lucht

Infraroodpaneel stralingswarmte verwarmt niet de lucht maar het interieur, vloer en muren. Wanden houden de warmte veel langer vast dan lucht en geven deze (geleidelijk) aan de woonruimte terug. Zo blijven de muren droog en schimmel maakt geen kans. Een ander voordeel is dat de lucht niet circuleert en daardoor geen stof verplaatst. Daarnaast is infrapower energiebesparend, vereist het geen onderhoud en is de installatie eenvoudig. Meer weten? Download het bestand om alles te weten te komen over de voordelen!


Wat zijn infrarood warmtegolven?

Hoe kan het dat zonnewarmte miljoenen kilometer door het ijskoude heelal aflegt en ons toch zo goed verwarmt? De reden voor dit fenomeen is de elektromagnetische straling onder (latijn: infra) het rode bereik van het zichtbare licht. Deze straling brengt moleculen in beweging en maakt energie vrij die wij als warmte voelen. In tegenstelling tot kortere stralingsgolven zoals röntgenstralen hebben infrarode warmtegolven een erg positieve werking op het menselijk lichaam. Infrapower geeft u warmte zoals het hoort.


Niets is zo individueel als Infrapower

Naast het argument dat U met infrarood verwarming veel energie kunt besparen, overtuigt ons systeem vooral door de eenvoudige installatie, geen onderhoud, flexibele installatie en het smaakmakende design. De verwarmingselementen zijn zo ontwikkeld, dat ze met haar verborgen ophangsysteem aan iedere muur of met de kunststofhoeken aan het plafond kunnen worden gemonteerd. De enige voorwaarde is een stopcontact of elektriciteitsaansluiting


Infrapower is wellness warmte

De evoltie heeft ons mensen zo gevormd, dat wij infrarode warmtestraling kunnen opnemen en ons immuunsysteem daar positief mee beïnvloeden. De straling komt in ons lichaam en verwarmt het van binnen uit. Onze producten zijn vanzelfsprekend door de Duitse TÜV gecertificeerd en worden door zowel de IGEF als de TÚV als elektrosmogarm gewaardeerd en zijn daardoor volledig veilig.


Design mogeljikheden

De Infrapower verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende oppervlaktekleuren (wit, rood en blauw), als zwart krijtbord, als spiegel of bedrukt met uw persoonlijke afbeeldingen. Het frame kan in chroom, aluminium, hout of wit besteld worden. Het assortiment bevat bovendien een groot aantal Designverwarmingen, die door intensief onderzoek en ontwikkeling steeds verder uitgebreid worden.


Voordelen van infrarood verwarming

 • Voorwerpen en muren blijven droog en geven warmte af.
 • Infraroodwarmte heeft een positieve invloed op mensen.
 • Voordelig in de aanschaf en energie besparend in gebruik.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Infrarood spiegel frameloos
  Vanaf € 330,00 excl. BTW
 2. Infrarood paneel glas
  Vanaf € 330,00 excl. BTW
 3. Infrarood paneel wit plafond
  Vanaf € 180,00 excl. BTW
 4. Infrarood paneel wit standaard
  Vanaf € 165,00 excl. BTW
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren