Maandelijkse Archieven: Juni 2024

 1. Domusa Dual Clima 9 kW HT geplaatst op plat dak

  Een Domusa Dual Clima hoge temperatuur warmtepomp geplaatst op de de garage van een vrijstaand geschakelde woning. De warmtepomp is geplaatst op big foots om zo vervelende trillingen te voorkomen. De warmtepomp, die in hybride opstelling is geplaatst, zal de woning voorzien van zowel warm tapwater als het verwarmingswater.

   

  Lees meer »
 2. Domusa Dual Clima 16 kW hoge temperatuur warmtepomp voor een Yogastudio

  Een Domusa Dual Clima 16 kW hoge temperatuur warmtepomp voor een yoga studio geplaatst in Heeten (Overijssel). De warmtepomp verwarmd zo de gehele yoga studio en is geplaatst op een 200 liter buffer. Op deze manier kan de warmtepomp rustig werken, zonder continue te hoeven pendelen.

  Lees meer »
 3. Tot 0,2% rentekorting op je hypotheek wanneer je overstapt op een warmtepomp

  Bij veel huishoudens speelt de besparing en de terugverdientijd een grote rol voor de keuze van de aanschaf van een warmtepomp. In veel gevallen wordt deze rekensom enkel gemaakt met de besparing op de energierekening. Echter wordt hierbij vergeten dat bij veel hypotheekverstrekkers, onder bepaalde voorwaarde, er rentekorting op de hypotheek word gegeven. Deze rentekorting kan bij een hypotheek van bijvoorbeeld €350.000 oplopen tot een extra besparing van €700 op jaarbasis. Dus deze besparing op

  Lees meer »
 4. Training Markedroid EMS systeem bij Eco2all

  Afgelopen donderdag 30 mei vond in het trainingscentrum bij Eco2all een training plaats over het Markedroid EMS (Energy Management System). Drie afgevaardigden van Markedroid kwamen overgevlogen vanuit Estland om de partners van Eco2all te voorzien van informatie, de werking en alle ins en outs over het EMS systeem. Dit werd gedaan onder begeleiding van een presentatie, speciaal uitgewerkt door Markedroid om alle kneepjes van hun systeem uit te leggen.

  Benieuwd naar de mogelijkheden of meer

  Lees meer »