Ecohut

Duurzaam verwarmen in het bronsgroen van Zuid-Limburg

De Ecohut in Zuid-Limburg is volledig gericht op duurzaamheid. Onderdeel hiervan is het duurzame verwarmingssysteem, aangeboden en geïnstalleerd door Eco2all. Mede omdat duurzaamheid zo centraal staat in de Ecohut is er gekozen voor de Walltherm houtvergasser. Deze kachel past met zijn hoge rendement van 93% en relatief schone uitstoot perfect bij het concept van de Ecohut. Wist u dat de Walltherm tegenwoordig mee kan worden genomen uw EPG berekeningen? Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk altijd met ons contact opnemen.

 

 

Naast de Walltherm heeft Eco2all ook een zonneboiler en buffervat bij de Ecohut geïnstalleerd. De combinatie van het totale systeem zorgt ervoor dat de Ecohut het totale jaar, op een duurzame manier ,zelfvoorzienend is in het verwarmen van het houten huis en sanitair water.

Heeft u ook bouwplannen of bent u bezig met een duurzaam project? Eco2all is gespecialiseerd in ecologisch en economisch verantwoordt verwarmen. Graag delen wij onze kennis en adviseren wij u omtrent de verschillende mogelijkheden en oplossingen die er voor u zijn. Maak gerust eens een afspraak zodat u zelf, in onze showroom en opleidingscentrum, kunt ervaren hoe interessant duurzaam verwarmen voor u is.