Sinds een aantal weken zijn wij bij Eco2All in het bezit van de Bambook. Het idee achter de Bambook is het tegengaan van papierverspilling. Het is algemeen bekend dat er bomen nodig zijn voor de productie van papier. In het kantoorleven gaat er veel papier doorheen. Papier wordt gebruikt voor documentatie maar ook voor het uitschrijven van ideeën. Veel van dit papier verdwijnt uiteindelijk in de prullenbak. Zonde van het papier zou je zeggen. Op deze manier is de Bambook ontstaan.

Maar wat is z’n Bambook dan precies? De kaft van dit “schrift” is gemaakt van bamboe. Het is algemeen bekend dat dit een veel duurzamere manier is dan een kaft van papier. Daarnaast zijn de bladzijdes die gebruikt worden uitwisbaar. Dit wilt zeggen dat wat je op hebt geschreven, eenvoudig uit te wissen is met een vochtige doek. Hiermee kan er een behoorlijke hoeveelheid papier bespaard blijven.

Wij als Eco2All staan bekend om onze duurzame verwarmingssystemen. Daarnaast proberen wij op meerdere manieren bij te dragen aan een duurzamere wereld. Per aangeschafte Bambook wordt er een boom gepland. Op deze manier heeft Eco2All weer een kleine bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere wereld, door het laten planten van 100 bomen.