Ondersteuning voor nieuwbouwwoningen

Ondersteuning vanuit Nationaal Energiebespaarfonds voor nieuwbouwwoningen.

De laatste tijd krijgen wij veel vragen van klanten welke een nieuwbouw huis hebben gekocht waarbij nog net een gasaansluiting bij wordt geleverd. Ze twijfelen sterk of ze hier nog een gasketel in moeten toepassen of hun nog te bouwen woning reeds moeten gaan verduurzamen. Het grootste struikelblok is de aanvullende kosten, welke het verduurzamen van de woning, op de reeds huidige bouwkosten met zich meebrengt. Om deze eigenaren van nieuwbouw woningen te ondersteunen gaat het Nationaal Energiebespaarfonds een lening verschaffen aan particulieren welke een huis hebben gekocht voor 1 september 2018. Heeft u een nieuw te bouwen woning gekocht voor deze datum maar zit er nog wel een gasaansluiting in? Wellicht is het voor u dan interessant om naar deze regeling te kijken.

Uw woning wordt namelijk qua isolatie waardes optimaal gebouwd om duurzaam verwarmd te gaan worden. Met dikke isolatie wat resulteert in minimale warmteverliezen en een goed ventilatie systeem kan duurzaam verwarmen met een warmtepomp of misschien wel een pellet ketel financieel uiteindelijk wellicht veel interessanter uitpakken dan met simpelweg een gas ketel. Dankzij deze lening kunt u uw verwarming systeem financieren met een zogenoemde energiebespaarlening. Dit geld komt uit een fonds gefinancierd door het Rijk en banken. Dit zorgt ervoor dat uw woning op de toekomst voorbereid is en dat u niet meer afhankelijk bent van de stijgende gasprijzen.

Wilt u hier meer over weten, of wilt u eens kijken of uw woning ook verder verduurzaamd kan worden met een duurzaam verwarming systeem? Neem gerust contact op met Eco2all.