Walltherm Vajolet

Bent u op zoek naar een zeer bekende CV houtvergasser en bent u een echte houtstoker, dan is de Walltherm echt iets voor u. De Walltherm Vajolet is de eerste houtvergasser met natuurlijke trek voor in de woonkamer. Door de stoere uitstraling van de kachel, is het een echte eyecatcher in uw huis. De Walltherm Vajolet heeft door zijn 2de verbranding van de rookgassen nog maar een uitstoot van 13,2 mg / Nm fijnstof. Door de vergassingsmethode worden tempraturen gehaald van 1200 ° C, verkregen de uitstoot van fijnstof geminimaliseerd wordt. Hierdoor is de Walltherm Vajolet uniek in zijn soort.

 

U sluit de Walltherm aan op uw centrale verwarming waardoor deze kachel ideaal is voor het verwarmen van uw huis en kraanwater. Bij het maximale vermogen kunt u tot wel 4/5 uur stoken voordat u de kachel pas weer bij hoeft te vullen.

 

Wilt u op een verantwoorde en milieu vriendelijke manier uw huis verwarmen, met een sfeervol vuur in de woonkamer, en wilt u nog meer te weten komen over de Walltherm  en de kachel zien branden, neem dan gerust contact met ons op via 0499 378 308 of stuur een bericht naar info@eco2all.nl .