Bioclass IC

Bioclass IC

Bioclass Outdoor

Bioclass Outdoor

Bioclass HM Cascade

Vanaf € 9.985,00 Excl. BTW
 • Besparing van brandstoffen met een rendement van 95%
 • Automatische reiniging systeem’
 • Vermogen van 91 KW tot 132 KW
 • Elektronische modulatie
 • Aspiratieset, reservetank en compressorasbak inbegrepen

Bent u opzoek naar een zeer betrouwbare en betaalbare pellet cascade systeem voor bijvoorbeeld uw bedrijfspand, zwembad, agrarische bedrijf, complexen, campings, etc. dan is de Domusa pellet systeem wat u zoekt.

Bij dit product krijg je standaard de L-hopper

Nog %1 beschikbaar
Artikel nummer
D-TBIO0000-2

Bioclass HM 66 – 132 KW (cascade)

Naast de ketels voor standaard woningen heeft Domusa ook ketels met grotere vermogens bestaande uit een 66 KW ketel of meerdere ketels in cascade. Met cascade bedoelt men dat er meerdere pellet CV ketels aan elkaar schakelt zijn. Deze cascade opstellingen van Domusa hebben als voordeel dat midden tot grotere verwarming systemen doormiddel van pellets verwarmd kunnen worden. Dankzij een innovatieve sturing van de ketels wordt ervoor gezorgd dat de ketels samen zo efficiënt en schoon mogelijk stoken.  Daardoor zijn de Domusa ketels met een groter vermogen uitermate geschikt voor bijvoorbeeld campings, zwembaden, bedrijfspanden, agrarische bedrijven, complexen, etc.

Omdat een groter vermogen ook een groter verbruik van pellets betekent zijn de ketels standaard uitgerust met het as compactor systeem en een voorraad van 350 KG aan pellets. Daarnaast is bovenop de voorraad bij levering reeds het vacuüm systeem van Domusa voor gemonteerd. Hier kunt u gemakkelijk een grootte pellet voorraad aansluiten welke een keer in de zoveel tijd wordt bijgevuld. Dit alles zorgt ervoor dat u minimaal omkijken heeft naar de pellet CV ketel. De ketel is zeer gemakkelijk tussen uw bestaande verwarming systeem te koppelen, om zo de huidige gas of olie ketel te vervangen. Daarbij kunnen de ketels van Domusa goed samenwerken met bijvoorbeeld een buffervat, radiatoren en vloerverwarming maar ook kunnen ze gebruikt worden om hoge temperaturen te creëren voor bijvoorbeeld reiniging processen. De groot vermogen ketelshebben een perfecte verbranding van zijn pellets wat wordt verzorgt door een optimale hoeveelheid zuurstof toe te voegen aan de hoeveelheid pellets welke er in de brander liggen. Hierdoor weet de ketel steeds een optimale verbrandingstemperatuur te genereren wat zorgt voor een maximaal rendement uit uw pellets, ook op laag vermogen.

Bent u benieuwd welke opties en voordelen de Bioclass HM 66 – 132 KW nog meer heeft? Bekijk ook eens de folder en filmpjes of neem met ons contact op.

Voordelen van de Bioclass HM 66 – 132 KW

 • Zeer efficiënt modulerend ketel vermogen, ook in cascade opstelling.
 • Grote vermogen ideaal voor bedrijfspanden en agrarische bedrijven.
 • Zeer goed samen te laten werken met Radiatoren, vloerverwarming, buffervat, zonneboilers en een warmtepomp.
 • Standaard pellet voorraad van 350 KG
 • Pellet voorraad standaard geleverd met pneumatisch (vacuüm) systeem.
 • Standaard de as compactor, automatische brander en warmtewisselaar reiniging bijgeleverd.
 • Pompen en 3 weg kleppen aan te sturen via de gemakkelijke controller van de ketel.
 • Gemakkelijk te installeren, inclusief Nederlandse handleiding en ondersteuning.

 

Meer informatie
Merk Domusa
Rendement 90 tot 95 %
Vermogen 50 - 100 kW, 100 kW of meer