Domusa HDEEM

Domusa HDEE (M) Elektrische ketel - Verwarming

Domusa HDCS(M) Elektrische ketel

Vanaf € 1.769,00 Excl. BTW
  • Geschikt voor zowel muur als vloer montage
  • Vermogen van 4.5 tot 21 kW
  • Geschikt voor verwarming en verwarmen van tapwater
  • Interne RVS boiler
  • Werkt zowel met radiatoren en vloerverwarming samen
Nog %1 beschikbaar
Artikel nummer
Domusa HDCS

Domusa HDCSM/HDCS Elektrische ketel – Verwarming en tapwater

De HDCSM & HDCS elektrische ketels van Domusa zijn ontworpen voor de verwarming van uw woning en tapwater. Het voordeel van deze elektrische ketels is dat ze zowel op de vloer als aan de muur geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van de warmtevraag van uw woning kunnen we bepalen welk vermogen u nodig heeft. De ketel werkt zowel met radiatoren en vloerverwarming samen. Daarnaast kan deze elektrische ketel van Domusa uw tapwater verwarmen.

De HDCSM ketel is ontworpen om op de muur te installeren, intern heeft deze ketel een 50 liter RVS warm water boiler. De HDCS ketels beschikken over een 80 liter RVS warm water boiler. Deze ketel kan wel enkel op de vloer worden geplaatst. Het tapwater in de boiler wordt door een apart elektrisch element verwarmt, hierbij wordt rekening gehouden dat verwarmingswater en tapwater 100% gescheiden blijven. Tevens maakt de boiler gebruik van tapwater prioriteit waardoor de ketel er altijd eerst voor zorgt dat uw tapwater op temperatuur is. Hierdoor kunnen we met minder elektrisch vermogen uw tapwater op temperatuur brengen zonder hier, zoals bij een elektrische na-verwarmer, ineens zeer veel stroom nodig te hebben. De RVS boiler zorgt ervoor dat het systeem volledig onderhoudsvriendelijk en vrij is.

Het vermogen van deze Domusa elektrische ketels is tussen de 4.5 en 21 KW. Afhankelijk van de vraag van het verwarming systeem en de woning kan de capaciteit gemakkelijk worden aangepast. Verder beschikken de elektrische ketels reeds over alle appendages zoals ontluchters, druk meters en over een pomp om het warme verwarming water rond te pompen. Ook voldoen de ketels aan alle veiligheid eisen, waarbij de ketel zichzelf ook volledig uit schakelt indien de situatie niet veilig is om te verwarmen.

Meer informatie
Specificaties

Model

kW

Hersteltijd tapwater

In minuten

Tapwater

verbruik

L/10min

Tankinhoud

L

Instalatie

 

Verwarming   

Tapwater

35°C - 60°C

10°C-60°C

 

HDCS

4.5-9

6

 

24

 

47

 

134

 

80

Vloer

HDCS

10.5-15

6

Vloer

HDCS

18

6

Vloer

HDCS

21

6

Vloer

HDCSM

4.5-9

6

 

15

 

 

29

 

83

 

50

Muur

HDCSM

10.5-15

6

Muur

HDCSM

18

6

Muur

HDCSM

21

6

Muur

Merk Domusa
Vermogen 0 - 5 kW, 5 - 10 kW, 10 - 15 kW, 15 - 20 kW, 20 - 25 kW