Verwarm koel vat

Verwarm koel vat

Hydra Luna warmtepomp

Hydra Luna warmtepomp

Hydra Duran Warmtepomp

Vanaf € 7.009,00 Excl. BTW
  • Geluidloze EC axial ventilator
  • Hoog rendement warmtepomp
  • 4 buizensysteem voor verwarming, koelen en verwarmen tapwater
  • RVS warmtewisselaars
Nog %1 beschikbaar
Artikel nummer
TME-8THY00

Werking Hydra Duran Warmtepomp

De Hydra lucht water warmtepomp is bijzonder geschikt voor systemen welke bestaan uit lage temperatuurverwarming, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming, lage temperatuur radiatoren en fan coils. Alle versies van de Hydra warmtepomp zijn uitgerust met een geluidloze EC axial ventilator en Twin Rotary inverteer compressoren. Deze elementen zorgen ervoor dat iedere onderdeel in de lucht water warmtepomp optimaal gestuurd kan worden. Om dit duidelijker toe te lichten, zowel de compressor, ventilator en de pompgroep(en) worden continue op elkaar afgestemd om een zo optimale werking en rendement te verzorgen. Deze afstemming gebeurd dooreen controller welke in de fabriek reeds zo geprogrammeerd is dat de installateur hem hier niet verder op hoeft in te regelen. De Hydra Duran warmtepomp is zo ontwikkelt dat het na installatie direct bruikbaar is en zichzelf optimaal aan zijn installatie aanpast. Juist hierdoor kan deze lucht water warmtepomp optimaal gebruikt worden in verschillende samenstelling van verwarming systemen. Deze features maken de Hydra de juiste warmtepomp om toegepast te worden in de duurzame verwarming systemen van Eco2all. 

Natuurlijk is de werking van de warmtepomp en zijn rendement het belangrijkst, echter wil het ook wat. Juist daarom heeft Eco2all samen met Thermics gekeken hoe de lucht water warmtepomp buiten unit er qua design zo aantrekkelijk mogelijk uit ziet. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een strak gelijnd model met een mat antraciet verticale gepoedercoate stalen behuizing. Tot slot is de EC axiale ventilator, welke is uitgerust met vijf schoepen voor een stillere werking, weggewerkt achter een strakke grill. 

Verder wordt de Hydra gekenmerkt door een hoog rendement met geïntegreerd beheer van de pomp units waarmee de warmtemperatuurproductie met hoge temperaturen op een energiezuinigere manier kan worden gemaakt geproduceerd. De over gedimensioneerde warmtewisselaars zijn compleet gewijd aan het effectief en efficiënt produceren van zowel warm tapwater als verwarmingswater. Dankzij de toepassing van een dubbele warmtewisselaar kan de Hydra warmtepomp tijdens het verwarmen en koelen hoge temperatuur tapwater produceren, zonder hiervoor harder te moeten werken en meer energie te verbruiken.

De sterke kanten van de Hydra:

  • De Twin rotary inverter techniek zorgt ervoor dat de Hydra optimaal kan worden afgestemd op het gewenste vermogen. Hierdoor werkt hij continue op het beste haalbare rendement. Ook de ventilator en de pompgroepen moduleren optimaal voor de optimale efficiëntie.
  • Dankzij het 4 buizen systeem wordt bij de Hydra lucht water warmtepomp gebruik gemaakt van desuperheater technologie. Tapwater kan worden geproduceerd tijdens het verwarmen of koelen van de woning. Dit zorgt voor een betere performance en rendement zowel in de winter als in de zomer. De besturing is zo geprogrammeerd dat de thermische energie zo tussen het warm water en de verwarming wordt verdeeld zodat er ten alle tijden adequaat warm water is.
  • De warmtewisselaars zijn geproduceerd van hoog kwaliteit RVS.
  • Een controller is door Thermics intern geprogrammeerd waardoor deze perfect op de Hydra en de interne onderdelen van deze warmtepomp is afgestemd.
  • Voorgeprogrammeerd verwarming en koeling curves t.b.v. optimale werking warmtepomp.
  • Alle units zijn volledig bij Thermics in de fabriek in elkaar gezet en getest, hierdoor is het zeker dat de warmtepomp optimaal werkt als hij wordt geleverd. Tot slot wordt de Hydra warmtepomp met een eco-vriendelijke refrigerant afgevuld ten behoeve van het behoud van de natuur.
 

 

 Voor meer informatie, bekijk ook de site van de Duran lucht water warmtepomp!

 

Meer informatie
Merk Thermics
Vermogen 5 - 10 kW, 10 - 15 kW, 15 - 20 kW, 20 - 25 kW, 25 - 50 kW, 50 - 100 kW