Biomassa Ketels

Ook als u geen behoefte heeft aan een CV-haard of pallet kachel voor in uw woonkamer zijn er oplossingen om te besparen op uw huidige energie rekeningen. De biomassa ketels van Eco2all zijn de ideale vervanging voor uw huidige CV-ketel of mazoutbrander. Deze CV-haarden bieden hetzelfde comfort als uw huidige ketel en zijn geschikt voor in de garage, bijkeuken en andere opslagruimtes. De industriële haarden geven u dus de mogelijkheid op een duurzaam en economisch verantwoorde manier te verwarmen, zonder dat u hier uw huis voor hoeft te verbouwen.


Voordelen van biomassa ketels

De biomassa ketels van Eco2all functioneren allen op biomassa, wat een duurzame manier van verwarmen is. Naast dat de CV-haarden duurzaam verantwoord zijn, creëren ze voor u ook een economisch voordeel. Verwarmen op biomassa is vele malen goedkoper dan verwarmen op fossiele brandstoffen. Daarnaast opereren de biomassa ketels van Eco2all volledig autonoom en stellen zich automatisch af op de omgevingstemperatuur. Hierdoor bent u er zeker van dat uw kachel, weersafhankelijk, nooit meer verbruikt dan nodig is. Dit zorgt voor nog eens een extra besparing op uw jaarlijkse energie kosten.

Het is zowel mogelijk de haarden recht op uw huidige CV installatie aan te sluiten als te werken met een buffervat. Het voordeel als u met een buffervat werkt is dat u hier ook zonneboilers op aan kunt sluiten. Doordat de zonneboilers, deels in het voor en najaar en vooral in de zomer, het buffervat op temperatuur houden, hoeft u in deze periodes minder tot geen biomassa te verstoken. Een interessante duurzame oplossing welke economisch ook nog eens zeer rendabel is.


Wat is biomassa

Verwarmen op biomassa is ecologisch gezien een duurzame manier van verwarmen. Biomassa zijn brandstoffen welke bestaan uit het drooggewicht van organisme. Hiertoe behoort hout, pellets, granen, noten, houtsnippers en ander organisch materiaal. De verbranding van biomassa is CO2 neutraal. Met dit wordt bedoeld dat de CO2 die vrijkomt bij de verbranding van biomassa gelijk is aan de CO2 relatief recent die door de planten uit de atmosfeer is opgenomen. Een leuk feitje over biomassa is dat 90% van de groene stroom in Nederland is opgewekt uit biomassa. Bent u de volgende die overstapt op deze duurzame manier van verwarmen?


Hetzelfde comfort als uw huidige CV ketel

Zoals al eerder benoemd bieden de biomassa ketels van Eco2all dezelfde comfort als uw huidige CV-ketel of mazoutbrander. Dit komt omdat de systemen volledig autonoom werken. Wel is het zo dat men soms de brandstof van de haard moet bijvullen. Om het voor onze klanten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken bieden wij brandstofopslagtanks aan. Deze tanks slaan grote hoeveelheden brandstof op wat ervoor zorgt dat u nog maar af en toe de brandstof bij hoeft te vullen.

Net zoals bij uw huidige CV-ketel of mazoutbrander is onderhoud van de haarden zeer belangrijk voor het behoud van uw product. Om onze klanten bij dit onderhoud te ondersteunen biedt Eco2all onderhoudscontracten aan. Dankzij dit jaarlijks onderhoud verlengt u de levensduur van uw systeem en verzekert u zichzelf ervan dat u geen dag in de kou hoeft te zitten. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf het onderhoud aan de CV-haard uitvoert waarbij wij indien nodig kunnen assisteren.


Eco2all voert biomassa ketels met de volgende brandstoffen:

Hout Pellet hout combi Pellets
Biomassa Hout Biomassa Pellet Hout combi Biomassa Pellets
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bioclass HM
  Prijs excl. BTW € 3.775,00
 2. Bioclass Outdoor
  Prijs excl. BTW € 5.390,00
 3. Dual Therm
  Prijs excl. BTW € 5.125,00
 4. Solarbayer HVS
  Prijs excl. BTW € 2.455,00
 5. Bioclass HM Cascade
  Prijs excl. BTW € 9.985,00
 6. Mec 21-18
  Prijs excl. BTW € 4.995,00
 7. Lignum NG houtvergasser
  Prijs excl. BTW € 2.800,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren