Infrapower infrarood paneel

Infrarood paneel wit plafond

Infrarood paneel wit standaard

Vanaf € 165,00 Excl. BTW
Nog %1 beschikbaar
Artikel nummer
IP-VCIR-standaard

Infrapower infra rood paneel

Elk paneel van Infrapower heeft geïntegreerde muurbeugels voor eenvoudig horizontaal of verticaal gebruik. Met een afstand van minimaal 2 cm van de achterkant van het paneel tot de muur of het plafond is gewaarborgd.

De warme stralen van de zon hebben het leven op onze planeet mogelijk gemaakt. De warmte die we voelen in het zonlicht, maar ook voor een open haard of een kachel, is infraroodstraling. Op een winterse dag stoort de koele lucht ons niet zolang de warme zonnestralen ons rechtstreeks bereiken. Infraroodstraling overwint bijna zonder verlies de afstand tussen de zon en de aarde en verandert in warmte zodra het oppervlak raakt.

Zo verwarmen Infraroodstralen mensen en objecten direct zonder de lucht tussendoor te verwarmen, in tegenstelling tot convectie verwarmers, die voornamelijk werken aan het verwarmen van de circulatielucht.

Omdat infraroodwarmte panelen de kameroppervlakken gelijkmatig verwarmen, blijft uw eigen lichaamstemperatuur stabieler. Dit betekent dat hoewel de lucht op een koeler instelpunt kan worden gehouden, u nog steeds comfortabel warm aanvoelt.

De aanschafkosten van Infrapower stralingspanelen zijn veel lager dan alle andere verwarmingssystemen. Verder zijn er geen installatiekosten. Infrapower stralingsverwarmingspanelen kunnen snel in 5 tot 10 minuten zelfstandig worden bevestigd en gemonteerd.

Zoals bij elke vorm van verwarming, zullen de exploitatiekosten variëren, afhankelijk van de constructie van het gebouw, de kwaliteit van de isolatie en de natuurlijke warmte werende eigenschappen van het gebouw. Zodra het infraroodpaneel van Infrapower in gebruik wordt genomen, dringt de stralingswarmte door in uw muren, vloer en plafond, zodat het hele oppervlak van de kamer gelijkmatig wordt verwarmd.

Comfortabele warmte met stralingsverwarming op een lagere thermostaatinstelling - dat bespaart energie.

Meer informatie
Specificaties
Model Maat L / B / H (cm) Gewicht (kg) Vermogen (W) Geschikt voor:
VCIR-300 30 x 90 x 2,5 3.0 300 Muurmontage
VCIR-400 60 x 60 x 2,5 3.5 400 Muurmontage
VCIR-400-W2 30 x 120 x 2,5 4.0 400 Muurmontage
VCIR-600 60 x 90 x 2,5 5.5 600 Muurmontage
VCIR-800 60 x 120 x 2,5 7.5 800 Muurmontage
Merk Infrapower
Vermogen 0 - 5 kW