Acond Hydro module

Acond Hydro module

ACOND Grandis hoge temperatuur warmtepomp R290

Vanaf € 8.428,80 Excl. BTW
  • De stilste warmtepomp op de markt
  • Hoog temperatuur warmtepomp, tot wel 75 graden!
  • Zeer hoge SCOP, ook bij temperaturen ver onder 0
  • A+++ warmtepomp
  • Zeer lange garantie door hoge kwaliteitsonderdelen
  • Met subsidie via de ISDE
Nog %1 beschikbaar
Artikel nummer
ACOND Grandis hoge temperatuur warmtepomp R290

ACOND GRANDIS is de ideale oplossing voor iedere woning

De GRANDIS is de nieuwste lijn aan R290 hoge temperatuur warmtepompen van het merk ACOND. Eco2all als importeur is trots om dit geweldige product op de Nederlandse markt te mogen verdelen. Met de GRANDIS warmtepomp zijn we in staat een groot deel van de Nederlandse woningen gas onafhankelijk te maken dan wel enorm op gas te laten besparen in hybride opstelling. Onderstaand geven we graag een klein tipje van de sluier waarom de ACOND GRANDIS zo’n toppresteerder is, ontworpen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Energiezuinig

De ACOND GRANDIS heeft een zeer indrukwekkende energieprestatie met een A+++ label. Kiest u voor een GRANDIS dan kiest u voor een warmtepomp die staat voor efficiëntie en duurzaamheid. Door zijn hoge rendement ( COP 5,52 A7/W35) heeft hij minder energie nodig om uw woning te verwarmen, dit zorgt voor een lager energieverbruik en dus minder stookkosten!

Bij het merk ACOND staat kwaliteit en service centraal. Dit is terug te zien in de materialen en onderdelen welke zijn gebruikt, maar ook in de garanties en services welke er verleend worden. In het hoofdkantoor worden alle ACOND’s continue gemonitord. Een team aan vakspecialisten kan hierdoor accuraat reageren op een mogelijke storing bij uw warmtepomp, zonder dat u hier enige weet van heeft. Zo zorgen ze er bij ACOND voor dat uw GRANDIS te allen tijde, zelfs over 20 jaar, nog steeds optimaal uw woning en tapwater verwarmd.

Een van de stilste warmtepompen

Dankzij de hoge kwaliteit aan producten, isolerende materialen en een geavanceerd ontwerp is de ACOND GRANDIS een van de stilste lucht water warmtepompen op de markt! Met een zeer indrukwekkend akoestisch vermogen van 47,7 dB(a) kan de ACOND GRANDIS bijna overal geplaatst worden zonder overlast te creëren. Dit biedt de mogelijkheid dat ook woningen welke dicht bij elkaar staan te verwarmen met een duurzame lucht water warmtepomp, zonder ongemak of geluidsoverlast te creëren.

De ACOND GRANDIS is ontwikkeld om zeer lang mee te gaan, investeert u in een ACOND warmtepomp dan kunt u ervan uit gaan dat u investeert in een verwarmingsbron waar u de komende jaren geen omkijken naar heeft. De duurzaamheid van de gebruikte materialen, kwalitatief hoogstaande onderdelen en zeer hoogwaardige service en ondersteuning zorgen ervoor dat u de komende jaren verzekerd bent van een comfortabel en duurzaam verwarming systeem.

Verschillende modellen binnendelen

Standaard wordt de GRANDIS warmtepomp met een elektrisch binnen deel geleverd. Dit elektrisch binnen deel stuurt naast uw lucht water warmtepomp ook uw verwarming systeem aan via de meegeleverde thermostaat. Deze thermostaat beschikt onder andere over een temperatuur, luchtvochtigheid en licht sensor. Hiermee zorgt ACOND ervoor dat hun warmtepompen zo optimaal en efficiënt mogelijk worden aangestuurd. Mocht u ook uw tapwater wensten te verwarmen via uw ACOND warmtepomp dan adviseren wij u graag om de GRANDIS te bestellen met een aanvullende Eco2all dan wel ACOND hydro module. Bij de Eco2all hydro module worden alle aanvullende onderdelen geleverd om uw ACOND warmtepomp te laten samenwerken met zowel uw buffervat (verwarming) als boiler (tapwater). Deze onderdelen worden tussen de leidingen in uw installatie geïnstalleerd. Bij de ACOND hydro module wordt alles reeds in een muur box verwerkt waarop uw leidingen naar het verwarmingbuffervat en tapwater boiler worden aangesloten.

Meer informatie
Specificaties

Model

Grandis R

Voeding

3~N/PE/400V/50Hz; B20A

Compressor type

Twin Rotatory

Maximale stroom van buiten unit (A)

9

Start stroom (A)

5

Stabiele stroom (A)

2.71

Beschermingsklasse

IP24

Koelmiddel

R290

Gewicht koelmiddel

1.4 Kg

Koel capaciteit A35/W18 (kW)*

8.3

Buitentemperatuur limiet (°C)**

-25 tot 38

Watertemperatuur limiet (°C)

20 tot 75

Water flow bereik (m3/h)

0.5 tot 3

* Geverifieerd door het testlaboratorium bij lagere warmtepompbelasting

** Geverifieerd door het testlaboratorium kan een watertemperatuur van 75°C worden bereikt bij een lagere belasting van de warmtepomp

Model

Grandis-R

V

1070 mm

S

1430 mm

H

560 mm

A

78 mm

B

154 mm

C

92 mm

Weight

195 mm

T- Warm water

G1” DIN ISO 228

S – Koud water

G1” DIN ISO 228