Voltsmile

Eco2all is de trotste distribiteur, op de Nederlandse markt, van de producten van het bedrijf Voltsmile. Onderstaand een samenvatting over het bedrijf Voltsmiles en zijn moedermaatschappij, Shenzhen Londian Wason Holdings Group Co., Ltd. 

> Meer informatie over Voltsmile

Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
 1. Cabinet V10 Classics batterijen
  Vanaf € 386,67 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 2. RPC V10 Cabinet met geïntegreerde busbar
  € 933,33 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 3. RPC V10 Classics LV Batterij
  € 1.613,56 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 4. V10 Classic LV Batterij
  € 1.613,56 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 5. Hybride omvormer 3 phase
  Vanaf € 2.268,85 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
 6. Thuisbatterij W1 10 kW
  € 3.099,18 Excl. BTW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

1.    Voltsmiles is een fabrikant gespecialiseerd in lithiumbatterijopslagsystemen, met het hoofdkantoor in Shenzhen en productiefaciliteiten in verschillende Chinese steden, waaronder Huizhou, Jiangxi en Dongguan. Ze hebben ook marktcentra in Amsterdam en Düsseldorf.

2.    Shenzhen Londian Wason Holdings Group Co., Ltd is de moedermaatschappij van Voltsmile. Dit bedrijf is een high-tech onderneming op staatsniveau en is gespecialiseerd in slimme nutsmeters, intelligente apparatuur en energieopslag. Ze werken samen met bekende bedrijven zoals LG, SK, Panasonic en Tesla.

3.    In 2023 heeft Londian Wason een totaal vermogen van meer dan 15,4 miljard en meer dan 3.500 werknemers, met negen dochterondernemingen en centrale R&D- en productiebases, zowel in China als in het buitenland.

4.    Een van de dochterondernemingen van Londian Wason is Lingbao Gold Group Co., Ltd, die China's enige beursgenoteerde particuliere goudmijnonderneming is, met dochterondernemingen voor koperfolieproductie en onderzoeksinstellingen.

5.    Londian Wason is ook een belangrijke leverancier van slimme elektriciteitsmeters in China en domineert 80% van de Scandinavische metermarkt. Ze exporteren hun producten naar verschillende landen over de hele wereld en hebben verschillende kwaliteitscertificaten behaald.

6.    Het bedrijf is ook betrokken bij de ontwikkeling en productie van nieuwe energieproducten, elektronisch nieuw materiaal, en slimme energie-oplossingen, en werkt samen met belangrijke batterijcelmerken wereldwijd.

7.    Alle producten van het bedrijf voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en hebben verschillende ontwerpen om ze aantrekkelijker, sterker en veiliger te maken.

Al met al een indrukwekkend en divers bedrijf dat actief is in verschillende sectoren, waaronder energieopslag, goudmijnbouw, koperfolieproductie en slimme meters.