RPC V10 Cabinet met geïntegreerde busbar

RPC V10 Cabinet met geïntegreerde busbar

V10 Classic LV Batterij

V10 Classic LV Batterij

RPC V10 Classics LV Batterij

€ 1.613,56 Excl. BTW
Artikel nummer
70020

Ontdek de kracht van de toekomst met de V10 LV Batterij - 51.2V!

Ben je op zoek naar een revolutionaire energiebron voor jouw elektrische behoeften? Zoek niet verder! Onze geavanceerde V10 LV Batterij met een indrukwekkende spanning van 51.2V tilt jouw elektrische ervaring naar een hoger niveau.

Waarom kiezen voor de V10 LV Batterij:

  1. Indrukwekkende prestaties: Met een krachtige 51.2V-spanning biedt de V10 LV Batterij ongeëvenaarde prestaties en vermogen voor al je elektrische apparaten.

  2. Langdurige betrouwbaarheid: Dankzij hoogwaardige componenten en baanbrekende technologie, kun je vertrouwen op de V10 LV Batterij voor langdurige betrouwbaarheid en consistente prestaties.

  3. Veiligheid voorop: Jouw veiligheid is onze prioriteit. Onze batterij is voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat je met gemoedsrust kunt genieten van zijn kracht.

  4. Multifunctioneel: Of je nu een elektrische fiets, scooter, e-step, of een ander elektrisch apparaat hebt, de V10 LV Batterij is veelzijdig en past perfect bij verschillende toepassingen.

  5. Snelladen: Met de mogelijkheid tot snel opladen, ben je binnen de kortste keren weer klaar voor avontuur.

  6. Milieubewust: We zijn toegewijd aan duurzaamheid, en onze batterij is ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid.

Kies voor de V10 LV Batterij en ervaar de toekomst van energieopslag vandaag nog. Neem contact met ons op om te bestellen of voor meer informatie. Verhoog je elektrische prestaties met de V10 LV Batterij - 51.2V!

Meer informatie
Vermogen 5 - 10 kW