Laddomat 11-200

Laddomat 11-200 R32

laddomat-11-30-retour-verhoger-a-label

Laddomat 11-30 retour verhoger A-label

Thermomatic 125 Pompgroep

Vanaf € 555,00 Excl. BTW
Nog %1 beschikbaar
Artikel nummer
Thermomatic 125 Pompgroep

De Thermomatic 125 pompgroepen van Laddomat is een serie complete pompgroepen met een mengfunctie voor zowel verwarmen als koelen. Deze pompgroepen zijn geoptimaliseerd om veilig en perfect te voldoen aan de energiebehoeften van het systeem. Omdat de pompgroepen zijn uitgerust met een isolerende ventilatie functie, wordt voorkomen dat er condensatie ontstaat wanneer de pompgroep in de koelfunctie werkt. Door de isolatie zijn deze hoog efficiënte pompgroepen van Laddomat zeer energiezuinig.

Door de standaard afmetingen zijn de pompgroepen van Laddomat eenvoudig te installeren. Daarbij worden de bijbehorende muurbeugels meegeleverd bij deze pompgroepen. Wanneer er wordt gekozen voor meerdere pompgroepen zijn de verdeelbalken van Laddomat ideaal voor een eenvoudige installatie en een optimale werking.

Betekenis codes:

  • TVM: Deze pompgroep is alleen uitgerust met een actuator. Dit is ideaal wanneer er wordt gewerkt met een systeem met een externe controller.
  • CC: Deze pompgroep is uitgerust met een controller voor een constante temperatuur regeling.
  • EC Home R: Deze pompgroep is uitgerust met een controller voor een volledig automatische regeling met een ruimtesensor en/of buitensensor.
  • EC Home WL: Deze pompgroep is uitgerust met een controller voor een volledig automatische draadloze regeling met een draadloze ruimtesensor en/of buitensensor.
Meer informatie
Specificaties
Merk Laddomat