X Flow Ultratank met sanitair spiraal

X Flow Ultratank met sanitair spiraal

Zonneboiler pakket met Calpak 300L

Zonneboiler pakket met Calpak 300L

Calpak Prisma vlak zonneboiler paneel

€ 505,00 Excl. BTW
 • Plat paneel met zeer goed rendement
 • Goede samenwerking met bijvoorbeeld een warmtepomp
 • Frame van hoogstaand alloy-staal
Artikel nummer
21000

Calpak Prisma vlakke plaat zonneboiler

Met trots is Eco2all de Nederlandse importeur van de Calpak vlakke plaat zonneboiler panelen. Het paneel onderscheid zich op verscheidene manieren ten over staande van andere vlakke zonneboiler panelen. Niet alleen hebben de Calpak Prisma vlakke plaat zonneboilers een zeer goed rendement, ook onderscheid het zich in hoe het is geproduceerd en van welk materiaal het is geproduceerd. De productie van het paneel gebeurt bijna volledig door robots wat garandeert dat er geen menselijke fouten gemaakt zijn in het productie proces. Hiermee wordt de kwaliteit en de efficiëntie van de panelen gegarandeerd. Daarbij worden de Prisma vlakke plaat collectoren gemaakt van een uniek Polymeric materiaal, vooral bekend en gebruikt in de auto industrie. Enkele grote voordelen van dit materiaal, dat gebruikt wordt in het frame van de zonneboiler, zijn dat het paneel zeer sterk wordt. Daarnaast garandeert zo optimaal mogelijk tegen vochtigheid in het paneel, iets wat u vaak ziet als u vlakke plaat collectoren op het dak ziet liggen. Ten laatste, en zeer belangrijk in Nederland, geeft het materiaal in samenwerking met de robots het paneel een zeer strakke afwerking. Zo wordt uw zonneboiler een toevoeging op uw woning welke op de meest duurzame manier uw verwarming en tapwater verwarmt doormiddel van de instraling van de zon.

Wat biedt het Prisma zonneboiler collector u:

 • Terugverdien tijd van minder dan 3 jaar
 • Optimaal in samenwerking met andere verwarmingsbronnen
 • “Gratis” verwarming van uw tapwater en verwarmingswater
 • Zeer strakke afwerking
 • Zeer hoog rendement
 • Perfect afgeschermd tegen luchtvochtigheid
 • Zeer sterk, garandeert een langere levensduur
 • Hoogstaand geproduceerd om kwaliteit te garanderen

Een innovatieve zonneboiler, geschikt voor iedere woning

Het grote voordeel van zonneboilers is dat ze goed samenwerken met andere soorten verwarming systemen, zoals warmtepompen, biomassa ketels, hout CV en natuurlijk ook gewoon gas ketels. De zonneboilers helpen u te besparen door gebruik te maken van de gratis energie van de zon. Hierdoor hoeft uw andere verwarming systeem minder warmte te produceren, wat u een besparing oplevert.

Het Prisma vlakke plaat collector van Calpak beschikt over enkele innovatieve eigenschappen welke Calpak heeft gepatenteerd. Zoals reeds aangegeven wordt er gebruik gemaakt van het Polymeric materiaal Colofast. Dit materiaal welke, welke ook door Audi en BMW wordt gebruikt bij de productie van hun zonnedaken, geeft Calpak de mogelijkheid zonneboiler panelen te produceren welke het strakste design hebben dat u ooit heeft gezien! Het glas van de zonneboiler panelen wordt volledig geïntegreerd in het frame zonder hier enige rubbers of dergelijke in toe te passen. Dit geeft het Prisma zonneboiler paneel een zeer sterk en luchtdichte bouw. Het frame van de zonneboiler bestaat volledig uit een onderdeel, van kwalitatief hoogstaand alloy-staal. Dit voorkomt mogelijke corrosie wanneer de panelen enkele jaren op uw dak liggen. Tevens heeft het een zeer positief effect op het thermische verlies van de zonneboilers, aangezien dit bijna 100% wordt ondervangen. Tot slot worden de wisselaren van de Prisma collecotren volledig door robots gelast, om zo kwaliteit en rendement te garanderen. Een unieke en zeer efficiente zonneboiler is het resultaat, een vlakke plaat collector waar Eco2all trots op is te mogen verdelen in Nederland.