Aerjolly evo Serie S

Aerjolly evo Serie S

V-Sion pellet kachel

V-Sion

Reverse

Vanaf € 5.120,00 Excl. BTW
  • Natuurlijke hitte zonder geforceerde lucht (voor hout)
  • Uitneembare aslade en gietijzeren rooster
  • Deuropeningssensoren garandeert een veiliger gebruik van uw haard
  • Ideaal voor passieve huizen
  • Automatische schakelaar van hout naar pellets
Nog %1 beschikbaar
Artikel nummer
JM-REVERSE

De Reverse is een innovatieve kachel die de EVO-technologie gebruikt om te voldoen aan de beperkingen van efficiëntie en emissies voor milieubescherming

Het is een gecombineerde kachel die werkt in hout- of pelletmodus, waarbij elke brandstof zijn eigen verbrandingskamer heeft, maar met één enkele rookgasafvoer en een uniek ontwerp dat de vlam van de brandstof die u kiest verbetert. Het buitenste schuifglas, dat kan worden gedecoreerd of glad, maakt het landschappelijke effect van de kachel compleet, zodat u de vlam op elk moment kunt bedekken of laten zien. De afwerking van het frame is verkrijgbaar in speksteen of zwart of wit staal. Wanneer u in de houtmodus werkt, kunt u ervoor kiezen om te verwarmen door geforceerde lucht of door straling.

Bent u opzoek naar een echte eyecatcher in uw woonkamer dan is de Reverse Pellet/hout combinatie van Jolly-Mec de pellet kachel die u zoekt door zijn gescheiden brander kamers kunt u kiezen voor zowel hout of pellets. Met zijn unieke ontwerp past deze in ieder huis.

Meer informatie
Merk Jolly mec
Rendement 85 tot 90 %
Vermogen 5 - 10 kW