firestar-kompakt-terraskachel-met-barbecue-afbeelding-2

Firestar Kompakt terraskachel met barbecue

Firestar terraskachel met barbecue

Vanaf € 1.899,00 Excl. BTW
Firestar terraskachel met barbecue functie, ideaal om sfeervol mee te barbecueën en vervolgens uw familie of bezoek warm te houden door middel van het stoken van hout.
De Firestar Swing is uit welke is uitgevoerd met een draaideur op rails! Neem contact op voor vragen en prijzen.
Nog %1 beschikbaar
Artikel nummer
FS-70-80

De Firestar terraskachel met barbecue is een open haard voor in de tuin of op het terras met comfortabele grillfunctie en een tijdloos design. Deze BBQ terrashaard wordt in Duitsland geproduceerd van het beste roestvrij staal en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. U geniet van aangename warmte op uw terras of in uw tuin tijdens de koele avond of verwen uw familie en gasten met  culinaire hoogstandjes. 

Eigenschappen

 • 100% volledig dubbelwandig roest vrij staal. Door de isolatie in de dubbelwandige haard verkleurd de kachel vrijwel niet.
 • Keuzen uit 5 verschillende kleur combinaties gelakt met Senotherm hittebestendige lak.
 • Verplaatsbaar doormiddel van 4 weggewerkte wielen.
 • De achtkant van de branderkamer is dubbelwandig geïsoleerd.
 • De bodem is belegt met vuurvaste betonnen platen waar het vuur direct op geplaatst kan worden.
 • Er is de mogelijkheid om diverse accessoires voor de terraskachel bij te bestellen.
 • De RVS grill is met 4 standen in hoogte verstelbaar, dit geld ook voor alle andere accessoires.
 • De schoorsteen pijp is met een vonkenvanger uitgerust. Ook kunt u de schoorsteen verlengen met een extra sectie.
 • Geproduceerd en geassembleerd in Duitsland zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
 • De haard is door de RVS bestendig tegen bijna alle weersomstandigheden.

Standaard gratis meegeleverd:

 • Een verwijderbare geïntegreerde aslade.
 • Een goot draaibaar RVS grill.
 • De vetpan voor het opvangen van vet uit uw vlees.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Kompakt versie en de standaard versie (70 cm of 80 cm)?

Er zit niet veel verschil tussen deze modellen buiten de verbrandingskamer technologie van de Firestar Kompakt en de kleine visuele veranderingen (een andere reling, geen rails in de bodemplaat, in het algeheel kleiner van formaat, zonder gratis vet lekbak geleverd). De Firestar Kompakt heeft geen dubbelwandige RVS verbrandingskamer zoals de “grote broers” die wel hebben, maar is in plaats daarvan in de branderkamer volledig bekleed met vuurvaste betonnen stenen. Hierdoor heeft de Kompakt iets minder stralingswarmte aan de voorzijde maar behoud hij wel zijn aangename proporties en heeft een bijna net zo grote verbrandingskamer als de standaard uitvoering in 70 cm. De Kompakt is de tussen schakel tussen de standaard modellen en de New Mexico uitvoering.

Wat onderscheidt de Firestar terraskachels met een traditionele terrashaard?

Er is voor de productie van de Firestar terraskachels een special productieproces waardoor de meeste handelingen zonder te lassen uitgevoerd kan worden. De terraskachel wordt namelijk geassembleerd door een nieuwe plug-in methode. Deze werkwijze draagt aanzienlijk bij tot de duurzaamheid en levensduur van de terraskachel, aangezien lasnaden kunnen leiden tot roestvorming. Bovendien zijn alle materialen die worden gebruikt in de terraskachels gemaakt voor alle weersomstandigheden. Dus u hoeft uw Terraskachel barbecue nauwelijks te onderhouden, zelfs onder zwaardere weersomstandigheden kunt u uw kachel in de tuin of op het terras laten staan. Onze verbrandingskamer is dubbelwandig gemaakt, zo bereiken we een uitstekende warmte uistraling die niet bereikt kan worden met normalen vuurvaste stenen. De Firestar terraskachel met barbecue wordt geleverd met een aantal benodigde accessoires zoals een grill, beschermende vet pan en een as lade zodat u gelijk aan de slag kan zonder extra kosten.

Wat is het verschil tussen een tuinhaard, barbecue en terraskachel barbecue

De belangrijkste verschillen zijn dat de terraskachel barbecue standaard gebruikt kan worden om mee te grillen en om te verwarmen door middel van hout te stoken. Hier waar je bij een tuinhaard meestal een dure toepassing moet bij kopen om een grilfunctie te implanteren en een barbecue is meestal niet optimaal om uw terras te verwarmen.

Worden Firestar terraskachels volledig geproduceerd in duitsland?

Maar natuurlijk, de Firestar terraskachels worden 100% in Duitsland geproduceerd. Firestar is zelfs één van de weinige leveranciers die hun terraskachel barbecues echt zelf in Duitsland produceren. (en tegen een zeer aantrekkelijke prijs). zo kunnen wij er dan ook voor zogen dat onze haarden aan de hoogste kwaliteitsnorem voldoen.

Wat kan ik in de terraskachel stoken?

U kunt in de Firestar zowel hout als kolen stoken. Afhankelijk van wat u het wenst kunt u met hout verwarmen en overschakelen op kolen om te barbecueën.

Hoe maak ik de kachel schoon?

De tuin haarden kunnen schoon gehouden worden met gewone huishoudelijke schoonmaakmiddelen. In de meeste gevallen is het zelfs voldoende om de kap met een vochtige doek af te vegen. De grill, beschermende vet pan en aslade zijn gemaakt van RVS en kunnen worden gereinigd met agressieve reinigingsmiddelen. Zo behoud de haard zelfs na jaren van gebruik een nieuwe uitstraling. Voor de ongelakte onderdelen of uitvoeringen (reling, kappen en body) kunt u de Firestar RVS onderhoud spuitbus gebruiken. Om zo de mooie uitstalling van uw Firestar te krijgen en te bevrijden van vuil en vingerafdrukken. Bovendien verzekert dit een langdurig plezier van uw terras haard.

Kan de terrashaard het volledige jaar buiten staan?

Absoluut. De firestar terraskachels zijn gemaakt van roestvrij staal en ontworpen zodat zij kunnen blijven staan gedurende het volledige jaar. De haarden zijn absoluut waterdicht en vorstbestendig.

Meer informatie
Specificaties
Model cm 70 80
Hoogte met rookkanaal ca. m 2,50 2,70
Hoogte zonder rookkanaal ca. m 1,75 2,05
Diameter buitenzijde cm 70 80
Diameter branderkamer cm 54 64
Gewicht Kg 75 85
Materiaal dikte (rvs) mm 3 3
Merk Firestar