firestar-kompakt-terraskachel-met-barbecue-afbeelding-2

Firestar Kompakt terraskachel met barbecue

Firestar New Mexico terraskachel

Vanaf € 925,00 Excl. BTW
Firestar New Mexico terraskachel, sfeervol verwarmen en optioneel ook lekker grillen op het optioneel bijgeleverde grill rooster. De new mexico is vernieuwt, waardoor hier niet de meest actuele informatie staat. Neem voor vragen en interesse contact op.
Nog %1 beschikbaar
Artikel nummer
FS-55

Heeft u wat minder ruimte? Dan is de Firestar New Mexico de terraskachel waar u naar  zoekt. Een tuin / terras open haard die 100% van roestvrij staal is gemaakt met een tijdloos en compact design. De Firestar New Mexico maakt indruk met zijn uitstekende verbranding in de kleine branderkamer. Hierdoor is er in iedere tuin of terras wel een plaats te vinden voor deze kleine Firestar terraskachel uitvoering en zal het uw avonden verrijken met familie of vrienden.

De beste kwaliteit (100% roestvrij staal).

Met een totale hoogte van 180 cm en een buitendiameter van 50 cm (verbrandingskamer diameter van 42 cm) is de New Mexico eenvoudig te integreren. Gemaakt van de beste kwaliteit staal en vervaardigd in combinatie met moderne fabricagetechnieken zorgt voor een eersteklas afwerking.

Grillen is leuk!

En grillen is mogelijk! Boven een vuur van beukenhout of kolen kunt u lekker barbecueën met de kenmerkende smaak van een echte grill. Met ons rooster is gemaakt van 100% roestvrij staal (verkrijgbaar in het aanvullende producten tabblad) kunt u op uw Firestar New Mexico knapperige worst of sappig vlees voorbereiden.

Eigenschappen model Firestar New Mexico Terraskachel

  • 100% vervaardigd in roestvrij staal (ook gelakte onderdelen).
  • Verbrandingskamer heet een diameter van 42 cm.
  • Totale hoogte van de terraskachel is 180 cm.
  • Het totale gewicht van de terraskachel is slechts 25 KG.
  • Beschikbaar in donker grijs, licht grijs, zwart, brons of bruin gelakt met Senotherm (tot 800°C)
  • Dubbelwandige Afneembare buitenkant kap.
  • Verrijdbaar met 3 wieltjes.

 

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Kompakt versie en de standaard versie (70 cm of 80 cm)?

Er zit niet veel verschil tussen deze modellen buiten de verbrandingskamer technologie van de Firestar Kompakt en de kleine visuele veranderingen (een andere reling, geen rails in de bodemplaat, in het algeheel kleiner van formaat, zonder gratis vet lekbak geleverd). De Firestar Kompakt heeft geen dubbelwandige RVS verbrandingskamer zoals de “grote broers” die wel hebben, maar is in plaats daarvan in de branderkamer volledig bekleed met vuurvaste betonnen stenen. Hierdoor heeft de Kompakt iets minder stralingswarmte aan de voorzijde, maar behoud hij wel zijn aangename proporties en heeft een bijna net zo grote verbrandingskamer als de standaard uitvoering in 70 cm. De Kompakt is de tussen schakel tussen de standaard modellen en de New Mexico uitvoering.

Wat onderscheidt de Firestar terraskachels met een traditionele terrashaard?

Er is voor de productie van de Firestar terraskachels een special productieproces waardoor de meeste handelingen zonder te lassen uitgevoerd kan worden. De terraskachel wordt namelijk geassembleerd door een nieuwe plug-in methode. Deze werkwijze draagt aanzienlijk bij tot de duurzaamheid en levensduur van de terraskachel, aangezien lasnaden kunnen leiden tot roestvorming. Bovendien zijn alle materialen die worden gebruikt in de terraskachels gemaakt voor alle weersomstandigheden. Dus u hoeft uw Terraskachel barbecue nauwelijks te onderhouden, zelfs onder zwaardere weersomstandigheden kunt u uw kachel in de tuin of op het terras laten staan. Onze verbrandingskamer is dubbelwandig gemaakt, zo bereiken we een uitstekende warmte-uitstraling die niet bereikt kan worden met normalen vuurvaste stenen. De Firestar terraskachel met barbecue wordt geleverd met een aantal benodigde accessoires zoals een grill, beschermende vet pan en een as lade zodat u gelijk aan de slag kan zonder extra kosten.

Wat is het verschil tussen een tuinhaard, barbecue en terraskachel barbecue

De belangrijkste verschillen zijn dat de terraskachel barbecue standaard gebruikt kan worden om mee te grillen en om te verwarmen door middel van hout te stoken. Hier waar je bij een tuinhaard meestal een dure toepassing moet bij kopen om een grillfunctie te implanteren en een barbecue is meestal niet optimaal om uw terras te verwarmen.

Worden Firestar terraskachels volledig geproduceerd in Duitsland?

Maar natuurlijk, de Firestar terraskachels worden 100% in Duitsland geproduceerd. Firestar is zelfs één van de weinige leveranciers die hun terraskachel barbecues echt zelf in Duitsland produceren. (en tegen een zeer aantrekkelijke prijs). zo kunnen wij er dan ook voor zogen dat onze haarden aan de hoogste kwaliteitsnorm voldoen.

Wat kan ik in de terraskachel stoken?

U kunt in de Firestar zowel hout als kolen stoken. Afhankelijk van wat u het wenst kunt u met hout verwarmen en overschakelen op kolen om te barbecueën.

Hoe maak ik de kachel schoon?

De tuin haarden kunnen schoon gehouden worden met gewone huishoudelijke schoonmaakmiddelen. In de meeste gevallen is het zelfs voldoende om de kap met een vochtige doek af te vegen. De grill, beschermende vet pan en aslade zijn gemaakt van RVS en kunnen worden gereinigd met agressieve reinigingsmiddelen. Zo behoud de haard zelfs na jaren van gebruik een nieuwe uitstraling. Voor de ongelakte onderdelen of uitvoeringen (reling, kappen en body) kunt u de Firestar RVS onderhoud spuitbus gebruiken. Om zo de mooie uitstalling van uw Firestar te krijgen en te bevrijden van vuil en vingerafdrukken. Bovendien verzekert dit een langdurig plezier van uw terras haard.

Kan de terrashaard het volledige jaar buiten staan?

Absoluut. De Firestar terraskachels zijn gemaakt van roestvrij staal en ontworpen zodat zij kunnen blijven staan gedurende het volledige jaar. De haarden zijn absoluut waterdicht en vorstbestendig.

Meer informatie
Specificaties
Model New Mexico
Hoogte met rookkanaal ca. m 1,80
Diameter buitenzijde cm 50
Diameter branderkamer cm 42
Gewicht Kg 25
Materiaal dikte (rvs) mm 1,5
Merk Firestar