Thermics RVS elektrische heater

Thermics RVS elektrische heater

Flexpert 5 laags vloerverwarmingsbuis

Vloerverwarmingsbuis Flexpert 5 laags

Composite Hybride vloerverwarmingsverdeler

Vanaf € 689,10 Excl. BTW
  • Geschikt voor verwarmen en koelen
  • Automatische aanpassing mengverhouding
  • Geen condensvorming bij koelen
Nog %1 beschikbaar
Artikel nummer
75001

Speciaal voor hoge temperatuur all electric en hybride warmtepompen is deze hybride vloerverwarming verdeler ontwikkeld. Deze installatie is geschikt voor het variëren van hoge en lage aanvoertemperaturen. Hierdoor veranderd de mengverhouding van het aanvoer en retour water.

In de verdeler zal geen retourwater gemengd worden wanneer er een lage aanvoertemperatuur is. De watertemperatuur zal wel gemengd worden wanneer er een hoge aanvoertemperatuur door het inregelventiel gaat. Deze wordt dan automatisch geopend en mengt bij naar de gevraagde temperatuur. Wanneer het systeem in de koelfunctie staat zal deze niet mengen.

De verdeler is compleet uitgerust inclusief thermomotor, temperatuur controller en thermostatisch inregelventiel. Om voldoende water door te laten stromen, hebben het aanvoer en retourventiel een extra grote doorlaat.

Condensatie wordt voorkomen door de geïsoleerde luchtkamers rondom de waterzijdige doorlaat. De luchtkamers zorgen voor een minimaal warmteverlies in verwarmingsmodus, wat zelfs een verschil tot wel 40% oplevert ten opzichte van stalen verdelers!