Walltherm zonneboiler pakket

  • Volledig van het gas met dit combi pakket
  • Walltherm incl. 825L buffervat en zonneboilersysteem
  • Aansluitsets aanwezig
Artikel nummer
Walltherm zonneboiler pakket
€ 13.972,00 excl. BTW

Walltherm + Zonneboiler combi pakket

Wilt u met uw woning compleet van het gas af? Dan is dit mogelijk met dit Walltherm Vajolet in combinatie met zonneboilers pakket. We leveren dit pakket inclusief Walltherm Vajolet in de standaard zwarte kleur met rvs deurtjes. Optioneel zijn ook zwarte deurtjes. Heeft u vloerverwarming in uw woning? Dan raden wij u aan om hierbij infraroodglas te nemen. Deze aanpassingen zijn mogelijk tegen een meerprijs.

De zonneboilers zijn er voor dat u in de zomer de kachel niet hoeft te stoken en u toch van warm leidingwater te kunnen voorzien. Aanbevolen raden wij een buffervat van minimaal 825 liter met hardschuim isolatie met 2 warmtewisselaars aan. Daar komt nog een aansluit set voor het buffervat bij. Met deze set kunt u het vat volledig waterdicht maken.

Verder zit in dit pakket een pompgroep met retour verhoger, sensor voor meting in het buffervat, rookgaskanaal sensor en de veiligheidsappendages met een 100 L expansievat. Tot slot is dit pakket uitgerust met een vuilafscheider om alle kleine ijzerdeeltjes uit het systeem te filteren, een luchtafscheider om alle kleine luchtbelletjes uit het systeem te halen en een elektrische luchtklep die er voor zorgt dat er geen luchtcirculatie in de kachel kan plaats vinden als deze niet gestookt word.

Daarnaast worden er aan dit pakket 3 DTH-CPC zonneboilerpanelen toegevoegd, een aansluit set voor de zonneboiler met dubbele spiraal bestaand uit: een aansluit set tot aan pompgroep, een controller tbv sturing, 10 meter leiding, 20 liter zonneboilervloeistof, pomp-unit inclusief ontluchter, expansievat 50 liter inclusief montage beugel en een 3weg klep 3/4 ". Voor de montage van de zonneboilerpanelen bevat dit pakket dak haken voor schuin dak montage, basisframe voor de verzamelaars, begin en eind koppelingen, tussen koppelingen en een sanitair-station om uw tapwater te creëren. Voor de sturing van het systeem bieden wij de Wal 03 controller aan.

Heeft u verder nog vragen over dit pakket dan maken wij graag een afspraak met u in onze showroom voor een adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

* Prijzen betreffen vanaf prijzen

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan