Domusa pellet ketel pakket

  • Bioclass HM pellet ketel icm een buffervat
  • Compleet van het gas met dit pakket
  • Automatische reiniging
  • Vermogen van 16 tot 43 kW mogelijk
Artikel nummer
Domusa pellet ketel pakket
Vanaf € 6.982,00 excl. BTW

Domusa HM Pellet ketel met buffervat pakket

Wilt u met uw woning compleet van het gas af? Dan is een van onze speciaal samengestelde pakketten met een pellet ketel van Domusa Teknik wellicht iets voor u. We leveren dit pakket met een Bioclass HM pellet ketel, in verschillende vermogens mogelijk, en inclusief L hopper. De Domusa pellet ketel beschikt over een automatisch reinig systeem van zowel de brander, de warmtewisselaar als de elektrische modulatie. Het buffervat beschikt over een sanitair spiraal en is uitgerust met een zachtschuim isolatie. Daarbij bieden wij een aansluit set aan, om zo het buffervat volledig waterdicht te maken, een aanvoerpomp richting het buffervat en een sensor voor de  tempratuurmeting in het buffervat. Ten slotte zit er in dit pakket nog een vuilafscheider om alle kleine ijzer deeltjes uit het systeem te filteren en een luchtafscheider om alle kleine luchtbelletjes uit het systeem te halen.

Indien u vragen heeft over dit pakket maken wij graag met u een afspraak bij ons in de showroom om alle mogelijkheden met u te bespreken.

*Prijzen betreffen vanaf prijzen

Meer informatie
Merk Domusa
Vermogen 15 - 20 kW, 20 - 25 kW, 25 - 50 kW
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan